Categories Street Style

Street style: Ako ste u Milanu, ne možete da nemate ovaj detalj!

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Novu Godinu sam dočekala u Milanu, tako da vam donosim nekoliko odabranih kombinacija, odnosno zapažanja upravo iz ovog divnog grada. O čemu je reč? U ovoj godini zadržaćemo isti trend, a to je što kraći natpis na leđima naših majica ili kaputa, a koji treba da opišu naš trenutni stav i razmišljanje. Rečenica koja nam je možda motivacija ili samo želite da pokažete ostatku sveta da ste hrabri i odlučni!

Pored korseta, koje Italijanke nose preko majica, lagane odeće usred zimskih temperatura, “plastičnih” komada odeće, kao i letnje obuće koja je uz krzno prilagođena zimi – oni nose i pomenute natpise kao must have detalj.

Pre nego što pogledate izbor stajlinga sa ulica Milana, te “prečešljate”moja dva modna predloga, pročitajte i… Street style: Pratimo ovu godinu u gala stilu!

2

Motiv za 2017: Ne zadovoljavajte se ni sa čim što je manje vredno od vašeg najboljeg, manje vredno od vas samih i manje vredno od onoga što možete da ponudite! Držite i ne dajte na sebe 🙂

3

Cilj za 2017: Pravite dobre odluke, jer samo uz njih stižu i (pre)dobre priče i uspomene. Napravite od ove godine onu vrednu prepričavanja unucima kad ih smestite na kolena. 🙂

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA