Categories Street Style

Street style: Domaći trendseteri su ove letnje krpice sačuvali i za jesen

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Ponekad nam se čini kao da stojimo u mestu, te da se samo godišnja doba menjaju… Prolaze nekako pokraj nas, i mi ih spremno pratimo odgovarajućom garderobom. Ali, šta bi bilo kada bi “zaustavili” garderobu. Shvatate poentu –  zadržati letnje krpice u zimsko doba! 

Na fotografiji vidite poznate cice na ulici Londona – one vešto kombinuju mini suknjice uz džemper ili ispod letnje haljine obuku deblju majicu, a čak su i bosa stopala prihvatljiva ukoliko se utoplite ostatkom garderobe.

Guliver/Getty Images
Guliver/Getty Images

Pa hajde da prelistamo šta to od prolećnih i letnjih komada garderobe možete da nosite u hladnijim danima,a li i obratno – koji zimski komadi mogu da posluže kad nas ogreje sunce.

Pročitajte i… Street style: Šifra za boje #MožeSve

Instagram
Instagram

Sećate se Slaviše i njegove bomber jaknice? Ova kombinacija je totalno prigodna i za jesen, a iscepani džins definitivno je must have komad. Zimogrožljive devojke neka nose providan hulahop (molim vas bez likre) ispod džinsa.

Instagram
Instagram

Tu je i Sandra sa svojim belim blejzerom. Krut kroj, jedno dugme i idealan je za svaku priliku. Krzneni prsluk takođe može da deluje šik, a kako je sportska elegancija primarni stil poslednjih nekoliko sezona, ni šuškavi prsluk ne bi mnogo ”štrčao”.

Na sledećim stranicama se prisetite još modela koje ne morate da ostavljate u letnjem ormanu.

2 komentara

  1. Sve je ovo vrlo sarmantno i dopadljivo, ali samo do 17 h.dok ne zahladni jako, a posle vec moze neka malo toplija kombinacija da dodje u obzir 🙂

  2. Kod mene je sve dozvoljeno…krpice koje nosim leti kombinujem i u jesen a nekad i u zimu…ipak se treba slojevito oblaciti:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA