Categories Street Style

Street style: Ključ dobrog i šik stila krije se u detaljima!

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Ključna reč, kada je u pitanju doslovce svaka odevna kombinacija, jeste – slojevito. Sunce krajem septembra ume da zavara, ali prepustite mu se, dokle god je još uvek tu. Šik detalji su svakako ključ svake kombinacije i daju posebnu notu, te određuju izgled kompletnog autfita – verovali vi ili ne. 

Pogledajmo kako su se sa detaljima poigrali naši sugrađani, a do tada pročitajte i… Street style: Domaći trendseteri su ove letnje krpice sačuvali i za jesen 

Jesen je tu, ali od gladijatorki ne odustajemo, baš kao ni Anja! Mada, priznajemo, teško je ih uopšte i primetiti, jer nam prvo u oči upada ova prezabavna torbice sa krznenim priveskom. Ovi privesci su postalni apsolutni hit prošle sezone, ali se i dalje vrlo rado nose, a obični i jednobojni komadi, poput ove haljine, vam dopuštaju puno, puno igre sa aksesoarima.

Vojnički dezen je apsolutni hit ove sezone, premda je to slučaj već nekoliko godina unazad! Komad odeće, aksesoar ili patike morate imati ovog dezena, a plus je što je vrlo lak za kombinovanje. Sako je specifično rešenje koje je napravila prelepa Sara, jer spaja ovaj “urbani” i “dečački” print sa elegancijom.

Ostatak ključnih komada za jesen pogledajte na sledećim stranicama…

3 komentara

  1. Detalji su najvaznija stvar u jednoj odevnoj kombinaciji. Oni su ti koji mogu da ucine da odredjeni komad deluje mocno, ali sa druge strane mogu i da ga upropaste. Jarka boja, bros, ogrlica, cipele…to su detalji kojima se ja sluzim da osvezim kombinaciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA