Categories Street Style

Street style: Obukla/o sam se u skladu sa raspoloženjem

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Znate da sam već dosadna sa pričom da je garderoba nevidljiva pored stava, da je činite skupom vi, a ne etiketa i pricetag na njoj. Ovog proleća ste mnogo opterećee time šta je must, umesto da uživate u njegovoj vedrini. Četvrtak je dan za prikazivanje najboljih kombinacija, stoga se nadamo da ćete izvući nešto korisno iz četiri priložena autfita.

Do tada, pročitajte i… Street style: Dečačka moda za sve

Zanin Instagram profil ćete vrlo lako zavoleti. Odiše onom mirnom ženskom lepotom i radošću, baš kakav je i njen stajling sa fotografije. Spojila je žutu, kao sinonim za toplinu i radost, i cvetni print, koji je glavni trend svakog proleća. Čak i kad pada kiša, kao jutros, cveće će nas oraspoložiti 🙂 Kad obučete nešto cvetno, čak i ako ste pomalo tužni, osećaćete se drugačije.

Željkov stav odiše odlučnošću. Ove jednostavne plitke čizmice idu uz sve, pa zato svaki muškarac treba da ih ima u svom cipelarniku, kao i jakne u boji. Obično muškarci biraju crne, valjda zato što misle da će u njima izgledati ozbiljnije, a zaboravljaju da je sve u njihovoj pojavi. Pratite Željka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA