Categories Street Style

Street style: Šifra za boje #MožeSve

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Nekada davno postojalo je pravilo u modnom svetu da boja odeće na tebi mora da se slaže uz senku na očima. Ali, i uz karmin. I uz boju laka na noktima. I uz gumicu na glavi… I, sve je bilo mnogo zahtevno, pogotovo kada je specifična nijansa u pitanju.

A danas? Danas je fazon ”može sve”.

Dok ne vidimo kako ste se snašli u ovom šarenilu, pročitajte i… Street style: Kakvi nam to trendovi na ulicama širom Srbije stižu zajedno sa septembrom?

Pretpostavimo da bi, nekada davno, devojke zamenile torbice na ovim kombinacijama i ”uklopile” nijanse. Međutim, modna današnjica je danas, hvala Bogu, drugačija! Tako je Marija napravila odličan kontrast  igrajući se sa oker i crvenim nijansama, uz neutralnu boju sandala. Koju kombinaciju biste vi radije odbarale za romantičnu šetnju?

20160820_173315

Vesna Marković je naš najstariji modni bloger. Verujem da ste već zapazili i njen mladalački stil na Instagramu, ukoliko niste – ispravite grešku! Ona je neko ko se trudi da uvek uklopi detalje sa ključnom bojom u svojoj kombinaciji i to redovno postigne na vrlo simpatičan način. Jaknica na njoj je potpuni hit ove sezone, a roze i zelena, iznenađujuće, napravile su sklad!

Za još sjajno uklopljenih kombinacija, prelistajte naredne stranice…

2 komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA