Categories Street Style

Street style: Naši trendseteri pokazali kako da VI postanete brend

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Dok nam se nameću naslovi poput trend ovog leta ili bez ove krpice ne smete na more, trebalo bi da ih zanemarimo i sami gradimo must have look. Bilo bi bolje da sami svojim stavom, držanjem i načinom kombinovanja i nošenja odeće iskažemo aktuelan komad na najautentičniji mogući način. Rečju, kreirajte svoj najaktuelniji autfit svojom pojavom.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Minja je devojka koja gradi svoj brend kreirajući haljinice koje oslikavaju trenutni trend, kao i ženstvenost i lepršavost. U haljinici ovakvog kroja neminovno ćete se osećati poletno i radosno. Britt cipelice potpuno su nas osvojile u srebrnim i zlatnim tonovima, a tu su i dalje metalik tetovaže da začine taman ten i kompletan autfit.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Prvo što smo zapazili na Anđelijinoj kombinaciji je svakako ova preslatka LuiJo torbica na tufne. I ovde vidimo lepršavu haljinu, ali ozbiljnijeg kroja. Naravno rimljanke, te divne rimljanke. Specifičan model u dve nijanse, nenapadan i odmeren.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Znamo da volite da vidite i momke, stoga je u ovom članku Danilo, mladi fudbaler. Majice dužine tunika postale su omiljeni komad muškarcima i ne znam je l’ to zato što im je nametnuto (gotovo da nema više onih normalne dužine) ili im se zaista dopadaju. Fluorescentne patike su najbolji kontrast tamnom tenu, pogotovo u ovoj nijansi, žuto-zelene boje.

Pročitajte i… Street Style: Njujork polako stiže, ali Kina nikako da ode!

Ostale autfite ovih mladih i kreativnih ljudi pogledajte na sledećoj strani…

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA