Categories Street Style

Street style: Super trendi kombinacije u bojama naše zastave

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Vreme kada su u celom svetu TV prijemnici tokom celog dana usmereni na praćenje Olimpijskih igara u Riu. Vreme kada shvatimo koliko je lepo kada je neko istrajan i uspešan u svojoj disciplini. S obzirom da je naš tim proglašen za jedan od najbolje stilizovanih, osvrnimo se i mi na boje naše zastave. Prva tri autfita su začinjena jednom od te tri boje, a naredna tri prate neke od glavnih trendova sa ulica naše prestonice i drugih gradova u Srbiji.

Pročitajte i… Street style: Naši trendseteri pokazali kako da VI postanete brend

1. Počnimo od crvene, pa redom… Dijana je svoj autfit upotpunila crvenom torbicom. Haljine u kroju košulje mogu da budu i najslađa i najseksi stvar, istovremeno. Trend stikera na garderobi pratiće nas i u narednoj sezoni.

Instagram
Instagram

2. Marko Mišković je u potpunosti odeven u nijansama srednje boje naše zastave. Adidasov plavi model superstar patika je bio jedan od najtraženijih kod mušakaraca, a farmerke sa našivenim ili štepanim delom postaju sve zastupljenije. Iscepani delovi su takođe prisutni, mada su sve više aktuelni oni čije su nogavice samo isečene, bez poruba.

Pročitajte i… Street Style: Najfotogeničnije mesto u Beogradu

Instagram
Instagram

3. I belo na kraju, a belo nam je i omiljeno tokom ovih letnjih dana. Ravno sečeni prsluci, poput ovog, bili su predmet žudnje ovog proleća, a isti trend se nastavlja i u narednoj sezoni. Primećujete i sami da se većina trendova samo prenosi iz sezone u sezonu sa sitnim izmenama. Dopada mi se jak kontrast postignut leopard espadrilama.

Instagram
Instagram

4. Kompletan autfit je u znaku kapkejk torbe, što izgleda veoma slatko na Zorani. Balon u obliku Mini doprinosi na noti bezbrižnosti ovom girly autfitu. New Balance patike nas osvajaju svojim svežim nijansama i uvek zanimljivom kombinacijom boja.

Instagram
Instagram

5. Filip i Snežana su par koji uvek izgleda mladalački i stilizovano. Na mladoj dami vidimo bodi top koji je sada must have komad, sa ili bez bretela, i cvetni kardigan koji može da vam posluži i za upotpunjavanje autfita na plaži. Lepo je videti kada muškarci vode računa o detaljima, stoga su, zahvaljujući podvrnutim nogavicama na Filipu njegove espadrile još više došle do izražaja.

Pročitajte i… Street Style: Fluorescentno i pastelno

Instagram
Instagram

6. Duks haljine su toliko jednostavan i praktičan komad! Možete ih nositi leti uz starke i sandale, baš kao i Tara, a možete ih na jesen nositi i uz kožnu jaknicu i čizmice.

Instagram
Instagram

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

UREĐENJE DOMA