Categories Moda

Streetwear Meets Classy: Nova kolekcija Aleksandra Gavrića

Pre dve godine, u intervjuu za naš portal predstavili smo Aleksandra Gavrića kao najmlađeg dizajnera Serbia Fashion Weeka. Tada je, sa samo šesnaest godina, već debitovao sa prvom modnom revijom u okviru pomenute modne manifestacije, koja je jedna od najvećih i najprestižnijih u našoj zemlji. Aleksandrova minimalistička, crno-bela, streetwear kolekcija tada je ostavila i više nego pozitivan utisak na nas, pa nas je sada obradovala mogućnost da se ponovo sretnemo sa Aleksandrom i prenesemo vam detalje o novoj kolekciji sa njegovim potpisom.

Molimo te za mali apdejt za naše čitaoce: Šta se od tvog prvog nastupa na Serbia Fashion Weeku pa do današnjih dana dešavalo u vezi sa tvojom modnom linijom?

Najveća promena jeste što sam se oprobao u korišćenju boja van crne, bele i sive, koje su karakterisale prvu kolekciju, i mogu vam reći da sa poprilično zadovoljan ishodom.

Kako bi opisao novu kolekciju, predstavljenu na ovogodišnjem Serbia Fashion Weeku?

Ovogodišnja kolekcija je nešto potpuno novo. Kao što sam ranije napomenuo, počeo sam da koristim boje. S obzirom na to da ove godine postajem punoletan, hteo sam da  nova revija bude još upečatljivija i da simboliše moj ulazak u svet odraslih.

Odakle crpiš ideje za svoje kreacije?

Ideje se jednostavno se rode. Zaista ne bih mogao da uperim prstom u nešto i kažem: “Ovo me je inspirisalo”, jer mene inspiriše moja svakodnevnica i ideje su mi se uvek rađale u potpuno nepovezanim trenucima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA