Categories Moda

Yamamay SCULPT linija kupaćih kostima za leto 2018. laska ženskim oblinama

Top model Kate Upton i Yamamay predstavili su novu SCULPT liniju kupaćih kostima. Jednostavne linije, strateški pozicionirani dodaci i vrhunska tkanina koja laska ženskim oblinama, glavne su karakteristike novih kupaćih kostima. Sledeći veliki uspeh koji su postigle prve SCULPT kolekcije, čiji su komadi postali must-have za svaku ženu koja ih je imala priliku probati, Yamamay je dokazao kako sluša svoje kupce i predstavio ekskluzivnu SCULPT kolekciju za leto 2018.

Inovativna linija kupaćih kostima dizajnirana  je od patentirane tkanine Sensitive® Sculpt by EUROJERSEY koja je u potpunosti izrađena u Italiji, a dodatan značaj daje joj najsavremeniji LYCRA® BEAUTY certifikat. Žene s oblinama će naprosto obožavati ovu tkaninu koja daje efekt oblikovanja jer osim što je ultra tanka i ravna, lagana i prozračna, nežno grli telo te laska oblinama  i jednostavno svima odlično stoji. Osim toga, pruža jedinstvenu izvedbu zahvaljujući visokoj UV zaštiti i brzom sušenju te pruža neverovatnu udobnost, i daje osećaj bezbrižnosti i opuštenosti svakoj ženi koja je nosi.

SCULPT FASHION linija je obogaćena strateški pozicioniranim umecima koji dodatno stanjuju figuru dok modele kupaćih kostima jednostavnih linija karakteriše poseban rez i savršeno prijanjanje uz telo. Kolekcija je u  crnoj i plavoj boji, s različitim modelima i veličinama gaćica te korpica  koje u SCULPT FASHION liniji sežu i do D veličine.

SCULPT kolekcija inspirisana idejom prirodne lepote, poverena je ženstvenoj figuri sa oblinama top modela Kate Upton, prirodnoj lepotici koja uz notu zavodljivosti optimalno ističe karakteristike SCULPT linije.

Atmosferu iz toplih krajeva donosi nam svetski priznati fotograf  Giampaolo Sgura.

Uz Yamamay, žene s oblinama konačno su došle na svoje!

https://www.instagram.com/yamamayofficial/

https://www.facebook.com/YamamayOfficial/?fref=ts

https://www.yamamay.com/hr_en/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA