Pokažite nam kako izgleda vaš savršen dan i osvojte Rexona poklon

by | septembar 11, 2015

Pokažite nam kako izgleda vaš savršen dan! Za najkreativnije fotografije na temu MOJ SAVRŠEN DAN Rexona je spremila poklon-pakete. Fotografije kao odgovor na pitanje možete slati putem formulara (dole u tekstu).

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Pokažite nam putem fotografije šta vas ispunjava i čini vas srećnom i zadovoljnom osobom, kao i kako izgleda vaš savršen dan i osvojte Rexona poklon paket.

Kako do nagrade: 

Pošaljite nam svoju fotografiju kao odgovor na pitanje MOJ SAVRŠEN DAN, putem formulara, kao i vaše lične podatke. Fotografije možete slati od 1. do 14. septembra, a nakon toga one će biti objavljene na našem portalu gde ćete za svoje favorite moći da glasate ukupno dve nedelje (do 28. septembra). Prvih 10 fotografija sa najviše glasova osvojiće Rexona poklon paket.

Formular za prijavu:

    Popunite sva polja i pošaljite svoju fotografiju

    Ime i prezime

    Broj telefona (za potrebe kontaktiranja)

    Ulica i broj

    Grad

    Email

    Fotografija (format .jpg, max veličina 1MB, širina fotografije 600px)

    Učestvovanjem u akciji dajete pristanak na prikupljanje i obradu ličnih podataka. Podaci se prikupljaju u skladu s propisima i u svakom trenutku možete zatražiti pristup svojim podacima radi ispravke, dopune ili brisanja, takođe imate pravo povući datu saglasnost slanjem zahteva na mejl adresu magazina “Lepota I zdravlje”.
    Prihvatam navedene uslove

    Tagovi: