O nama

O nama

Prvi ženski lifestyle portal
www.lepotaizdravlje.rs
napravljen je da bi zadovoljio sve potrebe savremene žene (od 17 do 77 godina), da na jednom mestu svakoga dana dobije sve potrebne informacije neophodne da živi zdravije, lepše i srećnije.

Nije u pitanju samo slogan. Niz stručnjaka iz svih oblasti medicine pomožu u bržoj i efikasnijoj borbi i preventivi širokog spektra psihofizičkih problema, beauty eksperti savetuju negu tela i lica koja neutrališe posledice života i godina, stilisti i šminkeri otkrivaju kako da iz sebe izvučete najbolje, dok psiholozi i sociolozi preporučuju najbolje načine za korišćenje sopstvenih potencijala i uče nas da živimo mirnije, sporije, srećnije, …

Naravno, nijedna moderna, jedinstvena žena nije potpuna bez uspešnog ljubavnog i seksualnog života, pa se praktični saveti iz tog polja i korisna iskustva drugih takođe nalaze na portalu uz sve ono što treba da znate da bi vam i karijera bila na zavidnom nivou. A sve to izloženo na jednostavan, lak i dostupan način, uz prateće materijale koji zaokružuju portal u jedinstvenu celinu… Putopisi, umetnost življenja i stanovanja (feng shui), astrologija, dnevni recept, misli velikih ljudi, saveti javnih ličnosti, kulturni vodič …sve je tu da pomogne i zabavi.

Ali ni to nije sve! Zahvaljujući velikom broju oglašivača koji žele da budu u društvu najboljih, na portalu će biti organizovane nagradne igre, kvizovi i ankete koji, pored dobrog provoda, mogu da donesu vredne poklone, pa čak i besplatna letovanja.

3 komentara

 1. Halo
  dali je moguce dobijati vas magazin u inostranstvu?
  Veoma bi me obradovali 🙂
  Hvala unapred na odgovoru
  Sa postovanjem
  Snezana

 2. Poštovani,

  Da li je moguće pretplatiti se na vas časopis u inostranstvu (Holandija)?

  Unapred hvala na odgovoru.

  Sa poštovanjem,
  Ana

 3. Godinama kupujem L&Z, ali u posledje vreme nalazim sve manje tekstova koji se ticu nas preko 60. godina. Setite se da postojimo i mi i da sa nestrpljenjem ocekujemo novi broj L&Z, u kome cemo naci neku temu koja se tice nas. Imamo i mi dileme, nostalgije, razocaranja, depresije, radosti, zelju za modom, lepotom, putovanjima…. Ili je doslo vreme, kao kad sam prerasla POLITIKIN ZABAVNIK, tako i sada L&Z. Nema mi druge, ako se Vi ne umesate.
  Veliki pozz
  Mirjana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *