Gerovital poklanja antiejdž kreme za lice

20.12.2013 u 12:00 časova Nema komentara

Linija proizvoda Gerovital H3 Evolution idealna je kako za dnevnu, tako i za noćnu negu, namenjena je damama preko 30 godina. Kolekcija sadrži kreme, mleko i tonirajuću vodu za čišćenje lica, serume kao i piling. Ovi proizvodi imaju visoku efikasnost u kombinaciji sa inovativnom formulom, namenjene su zrelijoj koži.

gerovital

Za prvih pet čitateljki koje se jave redakciji na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com i koje tačno odgovore na pitanje Ko je pronašao čudesni recept za borbu protiv starenja, odakle i počinje istorija Gerovital kozmetike? Gerovital je spremio H3 Evolution kremu.

Pored odgovora na postavljeno pitanje, pošaljite nam i vaše ime i prezime, kao i mesto stanovanja. U subjectu mejla dovoljno je da naznačite “Gerovital”.

Gerovital H3 Evolution krema sprečava nastanak i uklanja fine bore oko očiju. Natrijum hijaloranat, elastin i kolagen poboljšavaju hidrataciju kože i vraćanju joj gipkost, a krastavac i ekstrakt vitamina E povoljno utiču na obnavljanje ćelija, sprečavaju nastanak bora oko očiju i uklanjaju postojeće.

Nanesite tanak sloj preko osetljive kože oko očiju, a kao rezultat dobićete hidratiziranu, čvrstu i kožu bez bora.

Klinički je dokazano da smanjuje bore oko očiju i znake starenja kod 95% ljudi koji su testirali kremu, smanjuje duboke bore i do 20,83%. (Testirano nakon 28 dana upotrebe proizvoda).

Dobitnice proizvoda objavićemo na portalu u subotu, 21. decembra u 12 sati.

Sviđa mi se (Nema glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.