1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (1 glasova, prosek: 5.00 od 5)

Loading ... Loading ...
junece snicle us aftu
Priprema:
1. Peršun sitno iseckati.
2. Šnicle izlupati kuhinjskim čekićem, posoliti, pobiberiti i posuti mešavinom začina.
3. Uvaljati šnicle u brašno pa poređati u nauljenu vatrostalnu posudu.
4. Posuti šnicle peršunom i preliti kuvanim paradajzom. Peći u zagrejanoj rerni na 200 °C 120 minuta.
5. Po potrebi dolivati vode ili paradajza.
6. Jelo služiti uz pire krompir.

Recept Ljubice Majer iz Zrenjanina

Recept Ljubice Majer iz Zrenjanina

  • 500 g junećih šnicli
  • 5 dl kuvanog paradajza
  • malo brašna
  • biber, so
  • mešavina začina
  • malo peršuna