1 zvezdica2 zvezdice3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdica (4 glasova, prosek: 3.75 od 5)

Loading ... Loading ...
piletina sa senfom
Priprema:
1. Pileće belo meso iseći na tanke šnicle.
2. Šnicle sa obe strane premazati senfom i posuti mešavinom začina.
3. Ostaviti ih 2 h da odstoje u frižideru.
4. Za to vreme umutiti jaja sa mlekom i vodom, a potom umešati brašno i malo posoliti. Smesa treba da bude gusta kao za palačinke.
5. Svaku šniclu umociti u smesu i pržiti na vrelom ulju sa obe strane dok ne porumeni.

Recept Danijele Šimšić iz Beograda

Recept Danijele Šimšić iz Beograda

  • 1/2 kg pilećeg belog mesa
  • 2 kašike senfa
  • mešavina začina po ukusu
  • ulje po potrebi
  • 3 jajeta
  • 100 ml mleka
  • 200 ml vode
  • 1 čaša brašna
  • soli po
  • ukusu