Categories ProFemina

Kako do kotizacije za konferenciju #ProFemina2018?

Interesovanje raste! Šuška se po gradu da spremamo veliku regionalnu konferenciju. I, znate šta – tačno je! U organizaciji magazina Lepota i zdravlje ovog aprila održaće se šesta po redu velika regionalna konferencija sa ciljem da saznamo odgovore na pitanje: “Šta žene žele?”

 

Stručnjaci iz različitih oblasti, mnogobrojne poznate ličnosti i eminentne uspešne dame pričaće o temama kao što su biznis, majčinstvo, kultura i obrazovanje, ekologija, zdravlje, ishrana, lepota i nega. U nastavku vam donosimo kako već sada možete obezbediti svoje mesto na konferenciji Pro-femina.

Pogodnosti za ranije prijavljivanje

Do 10. aprila cena kotizacije je 1.990 dinara, a na dan konferencije 2.500 din. Uplate se vrše na žiro račun kompanije „Color Media International“: 170-0030008048044-02. (Primalac: Color Media International; Svrha uplate: Kotizacija PRO-FEMINA 2018.) Skeniranu uplatnicu kao dokaz o plaćenoj kotizaciji možete poslati na imejl pr@color.rs, ili je na dan konferencije doneti u hotel Holiday Inn, u kojem se konferencija održava.

Vidimo se!

Kompletan program potražite OVDE.

Pročitajte još: 10 razloga zbog kojih ćete sasvim sigurno poželeti da i vi budete deo naše manifestacije! 


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA