Piletina sa kukuruzom

21.04.2012 u 11:00 časova Nema komentara


Sastojci:

1 čaša integralnog pirinča
2-3 čena belog luka
1 crvena paprika babura
1 zelena paprika babura
1 čaša jogurta
2 šoljice kukuruza
2 šargarepe
2 komada pilećih prsa
2 kašike soja sosa
kikiriki

Priprema:

1. Piletinu iseći na krupnije kocke, pa je dinstati na ulju toliko da se ”listići” mesa mogu razdvojiti rukama.
2. Piletini dodati samleven slani kikiriki. Pred kraj dinstanja umešati jogurt.
3. Paprike i šargarepu iseći na trake, beli luk sitno iseckati.
4. U posebnoj činiji kuvati pirinač (u razmeri 2:1), nakon dvadesetak minuta dodati mu kukuruz, iseckane paprike, šargarepu i beli luk.
5. Malo pre nego što jelo bude gotovo, usuti i soja sos. Promešati i poslužiti.

Recept Verice Nedeljković iz Novog Sada

Izvor: Pošalji recept

Ključne reči:
Sviđa mi se (Nema glasova)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.