Brusketi sa paradajzom

03.03.2012 u 9:20 časova Nema komentara

Potrebno je:

6 čeri paradajza

100 g paradajz pelata

3 čena belog luka

Malo balzamiko sirćeta

Malo svežeg bosiljka

So

Mleveni crni biber

1 francuski baget

250 g mocarela sira

Priprema:

Iseckati čeri paradajz i beli luk. Izmešati ih u velikoj posudi sa paradajz pelatom, maslinovim uljem, sirćetom, bosiljkom, soli i biberom. Ostaviti smesu da odstoji desetak minuta.

Iseći baget na parčad debljine oko 2 centimetra. Poređati ih na tepsiju i zagrejati u rerni dok ne porumene. Potom ravnomerno raspodeliti smesu sa paradajzom na svako parče i posuti narendanom mocarelom. Tepsiju vratiti u rernu i peći još 5 minuta, dok se mocarela ne istopi.

Uživajte u ovom jednostavnom, ali veoma ukusnom predjelu!

Sviđa mi se (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...
Povezane vesti:

Ostavite komentar

Da bi se pored vašeg komentara uvek video vaš avatar idite na Gravatar servis, registrujte se i uz vaš email identifikujte odgovarajuću sličicu!
Vaš gravatar će biti isti kod svih komentara, na svim sajtovima koji podržavaju gravatare.