5 proizvoda koje svaka žena treba da ima u svom neseseru

by | april 6, 2016
Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Autorka teksta: Aleksandra Dimitrijević

Žene vole svakog trenutka da izgledaju lepo i uredno, pa su zato naši neseseri pretrpani raznim preparatima koje nosimo sa sobom svakog dana.

Foto: Guliver/Thinkstock

Foto: Guliver/Thinkstock

Pročitajte i… Želite lepe trepavice? Ove proizvode morate imati!

Ako je i vaš neseser pun nepotrebnih sitnica i uvek vas je zanimalo uz pomoć kojih beauty proizvoda možete izgledati sveže celog dan, otkrijte u nastavku teksta 5 koji su “must have” u svakodnevnom mejkapu.

Foto: PR

Foto: PR

1. Prajmer

Dobar prajmer omogućava da vaš mejkap bude postojaniji, a pritom ne dozvoljava ulazak tečne podloge u pore. Birajte ga zavisno od tipa kože i željenog efekta – mat ili saten. Moj predlog je Artdeco Skin Perfecting Make-Up Base. Zahvaljujući ultralaganoj gel teksturi ovaj prajmer izglađuje kožu poboljšavajući izgled tena i minimalizujući pore i bore, dok vitamin E i specijalni mineralni kompleks hrane kožu.

Koje još proizvode svaka žena treba da ima u svom neseseru pogledajte na sledećim stranama…

Foto: PR

Foto: PR

2. Rumenilo u kremi

Rumenilo u kremi možete koristiti i za popravljenje boje na usnama. Naročito su pogodne ružičaste i koralne nijanse koje vašem licu daju svež izgled, a aktuelne su ove sezone. Moj predlog je Pupa Like a Doll Cream Blush koji diskretno naglašava vaše obraze i pruža efekat prirodnog izgleda, dok transparetna tekstura omogućava lako nanošenje i dugotrajnu postojanost.

Foto: PR

Foto: PR

3. Maskara

Dobra maskara doprineće da vaše trepavice izgledaju lepo i definisano, a samim tim će vaše oči doći do izražaja. Moj predlog je Diorshow Iconic Overcurl koja je opravdala titulu najbolje maskare na svetu. Zahvaljujući savijenoj četkici, koja se ponaša poput profesionalih uvijača za trepavice, imaćete savršeno oblikovane trepavice i lep i dramatičan pogled.

Foto: PR

Foto: PR

4. Mat karmin

Ako niste ljubitelji sjajeva za usne, mat karmin je idealno rešenje. Najbolji izbor su postojani karmini koji traju celog dana a na vama je da izaberete omiljenu nijansu. Moj predlog je L’Oreal Paris Infallible Matte Max, prvi mat karmin u olovci poznate beauty kuće koji dolazi u šest prelepih nijansi. Iako je mat, sadrži ulje koje hidrira usne čineći ih mekim i glatkim čak osam sati, a zahvaljujući novoj formuli i specijalnom aplikatoru možete vrlo lako stvoriti ombre efakat na usnama.

Foto: PR

Foto: PR

5. Olovka za obrve

Obrve su okvir lica, zato je potrebno da budu lepo definisane. Sve nedostatke na obrvama popunite kvalitetnom olovkom za obrve. Izbor nijanse zavisi od boje vaših obrva, koja ne sme biti previše tamna u odnosu na prirodnu. Moj predlog je Chanel Crayon Sourcils koji svojom mekom i glatkom teksturom pruža prirodno definisane obrve.

Tagovi: