Da moraju da praktikuju SAMO JEDNU seks pozu zauvek, muškarci bi izabrali OVU!

by | avgust 31, 2016

Žena gore? Muškarci kažu veliko „DA“, pre svega jer imaju pogled na vaše telo, i jer u tom trenutku konačno mogu jednostavno da se opuste i uživaju, s obzirom da tu nemaju puno posla… Ali, i žene ova poza uzbuđeje iz nekoliko sasvim praktičnih razloga. 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

1. Vi ste „vozač“

Ovo je poza u kojoj žena ima potpunu kontrolu i moć. Dakle, vi ste ti koji određujete tempo i dubinu penetracije – možete se „igrati“ i zadirkivati ga čestim promenama ritma što može da ga „izludi“, ali i vama pruži nevoiđeno zadovoljstvo.

Za intezivniji i intimniji seks, partner treba da sedne, a vi na njega, tako što obmotate noge oko njegovog struka, a ruke oko vrata.

Pročitajte i… Postoje stvari koje nikako ne bi trebalo da radite u seksu

Zbog čega još ova poza godi i damama i frajerima saznajte na sledećoj stranici… 

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

2.Ova poza znači lak pristup vašim erogenim zonama i dvostruku stimulaciju

Velikom broju žena potrebno je stimulisanje dve erogene zone kako bi doživele orgazam, a pristup klitorisu i G tački istovremeno garantuje jak orgazam.

Takođe, u ovoj pozi muškarac može da stimuliše klitoris, ali u istom momentu slobodan je da se poigra sa vašim grudima ili bilo kojim drugim područjem koje vas uzbuđuje.

Pročitajte i… 5 fantastičnih saveta za dostizanje orgazma, trećim se odmah pozabavite

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

4. Raj za oči vašeg muškarca

Nema mnogo stvari koju muškarci vole poput nagog ženskog tela. Svi su oni pomalo voajeri, i vizuelna stimulacija ponekad može da bude sve! Poza u kojoj je žena gore omogućava upravo to – da uživa u izgledu i zadovoljstvu dame sa kojom ima seks.

Ako želite da mu pružite nezaboravno iskustvo, primenite položaj obrnute kaubojke. Okrenite mu leđa i lagano mešajte kukovima, a potom se lagano spuštajte prema njegovim stopalima, kako bi imao potpuni pogled na vašu zadnjicu.

Ovim potezom „kupićete“ ga zauvek!

Pročitajte i… Ššš… muška priznanja koja smo čekali: Pet najčešćih seksi želja svakog frajera

Tagovi: