Dnevni horoskop za 22.03.2012.

by | mart 22, 2012


Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Danas ćete biti u punoj brzini, aktivni, puni volje i snage.Spremate se da obnovite neke kontakte i da sebe rasteretite kada je posao u pitanju. Odluka je ispravna. Treba vam predah.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Početkom dana bićete prilično uznemireni bez posebnog razloga, ali to neće uticati na vašu efikasnost. Posao obavljate brzo i lako. Finansije stabilne. Veče donosi dobru zabavu.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Već ste se ustalili na poslu i na tom polju nema problema. Ukoliko imate neke nove korisne predloge, odmah recite i nećete pogrešiti.Očekujte veoma povoljan glas od bliske osobe. Zdravlje dobro.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Na polju karijere još nestabilna situacija. Očekujte iscrpljujuće razgovore koji se mogu završiti raspravom. Jedini prihodi su preko posla, nemojte postupati nepromišljeno. Glavobolja.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Poslovna stabilnost i dalje traje.Budite malo opušteniji. Kolegama ne prija kada ste suviše džangrizavi i strogi. Naredni period iskoristite za neko lepo putovanje ili za neki vid usavršavanja.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Napeta atmosfera u porodici je prolaznog karaktera, ne treba da se time opterećujete. Očekujte vas prijatno iznenađenje koje će se povoljno odraziti i na raspoloženje ukućana. Zdravlje osetljivo.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Na poslovnom planu očekujte iznenadne promene koje će značiti da ste napravili konkretan pomak.Ipak, ne možete bez pomoći drugih. Uspećete da rešite emotivni problem. Zdravlje bolje.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Postoji mogućnost da dobijete poslovnu ponudu. Treba da je prihvatite jer ćete biti u mogućnosti da radite samo onda kada vam odgovara. Respiratorni sistem je osetljiv pa povedite računa.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Tokom dana ćete biti usresređeni na posao. Velika posvećenost će doneti rezultate. Igrajte igre na sreću. Ne bi bilo loše da organizujete izlazak sa ljudima koje niste videli neko vreme.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Pred vama je izazovan period koji se tiče porodice. Doćiće do iznenadnih promena na koje se nećete lako navići. Osim ovog, očekujte i izdatke. U ljubavi stabilno. Stomačne tegobe.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Trenutno ste u centru pažnje zbog onoga što radite. Sve veći broj ljudi će početi da vas zove želeći da sarađuje sa vama. Uskoro će očekujte i veći priliv novca. U kući je dobro raspoloženje.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Sigurni ste u sebe i svoje mogućnosti, ali ste pomalo i brzopleti što nije dobro za posao.Manji izdaci. U porodici trenutno dobro, ali su problemi na pomolu. Smanjite aktivnosti.

Tagovi: