Dnevni horoskop za 24.03.2012.

by | mart 24, 2012


Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Ne možete verovati većini ljudi koji pokušavaju da vam se predstave kao prijatelji. Ovo je posebno naglašeno ukoliko oni stanuju u vašoj blizini. Koristite intuiciju pri odlučivanju.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Danas očekujte pravo iznenađenje na poslu. Zahvaljujući šefu ćete imati mogućnost izbora. U svakom slučaju, promena je sigurna. Možda nećete biti oduševljeni, ali ne brinite. Zdravlje dobro.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Danas ćete imati posebne ideje. Vaš umetnički talenat će maksimalno doći do izražaja. Finansijska situacija nije najbolja. Mogućnost da iznenada otputujete na neko neobično mesto.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Danas nije vaš dan, ali potrudite se da se ne nervirate. U porodici nećete imati podršku koju očekujete. Bilo bi bolje da sačekate pravi trenutak i onda predložite ono što vam je na umu.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Na poslu ste bliži cilju. Finansijska situacija je promenljiva, jer sve trošite na druge i ne mislite na sebe. Današnji susret može vam promeni život. Ako ste na putu, očekujte poteškoće.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Opet ste osetljivog zdravlja jer ste često izloženi stresnim situacijama. Opterećenost poslom i emotivnim životom može dosta da vas košta. Ne zanemarujte simptome već se odmah obratite lekaru.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Emotivno ćete biti potpuno depresivni što neće ostati neprimećeno kod vaših ukućana.Zbog vas će i oni biti neraspoloženi.Vreme je da se trgnete i razrešite sve ono što je problematično.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Neočekivane nepovoljne promene u porodici će vas potpuno izbaciti iz ravnoteže. Nećete biti sposobni za rad, postoji mogućnost da se to odrazi i na zdravlje. Krijete nešto važno od bliskog prijatelja.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Ukoliko studirate danas ćete biti vrlo uspešni. Očekujte novčane izdatke. Javiće vam se neko na koga ste skoro zaboravili, a ko vam se dopadao. Nemojte biti nervozni. Zdravlje dobro.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

Još danas će biti napeto u kući, a onda očekujte olakšanje. Najveći problem su iznenadni troškovi koji su vam znatno umanjili mesečni budžet pa je nervoza prisutna kod svih. Zdrvstveno ste dobro.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Danas ćete najveći problem imati u komunikaciji pa obratite pažnju. Možete pogrešiti, i kajati se zbog nečeg što ste rekli ili odlučili. Pripazite na novac, mobilni telefon i ključeve.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Do novca možete doći vrlo lako, čak preko igara na sreću, ali sigurno da ćete prećutati ukućanima. Zdravlje osetljivije. Obratite pažnju na ishranu i nemojte eksperimentisati.

Tagovi: