Dnevni horoskop za 24.04.2012.

by | april 24, 2012


Ovan (21. 3. – 20. 4.)

Očekuje vas vrlo uspešan dan u kome će vam svi biti naklonjeni, posebno nadređeni. Prava je prilika za konkretne i otvorene razgovore ukoliko ste nešto želeli da promenite. Novčani dobitak.

Bik (21. 4. – 21. 5.)

Vaše strpljenje počinje da se isplaćuje, posebno u ljubavi.Partner je pregurao krizu pa i u vezi dolazi do pomaka. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo sa nekim ko je vredan pažnje.

Blizanci (22. 5. – 21. 6.)

Sada ste u stanju da dobro sagledate situaciju i da dođete do informacija do kojih nije lako doći. U porodici će biti mnogo bolje raspoloženje. Očekujte da će neko od ukućana pokrenuti razgovor.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Danas ćete biti prilično aktivni i komunikativni na poslu. Postoji mogućnost da proširite krug prijatelja i da u narednom periodu budete okruženi uspešnim ljudima. Zdravlje dobro.

Lav (22. 6. – 23. 8.)

Na polju karijere nema nepovoljnih promena. Samo nižete uspehe i to vrlo lako. Samopouzdanje vam je zbog toga sve veće. Moguć je solidan priliv novca. Na emotivnom planu će biti lepih dešavanja.

Devica (24. 8. – 23. 9.)

Već u prepodnevnim časovima možete očekivati razgovor u vezi posla. Imaćete dovoljno energije, a i sreće da izvučete maksimum.Ukoliko studirate, današnji dan je izuzetno povoljan za učenje.

Vaga (24. 9. – 23. 10.)

Partneru je prilično krenulo na finansijskom planu što se odražava i na vaše finansijsko stanje. Sada možete da predahnete i posvetite se onom što vam pričinjava zadovoljstvo. Zdravlje stabilno.

Škorpija (24. 10. – 22. 11.)

Danas se može dogoditi da budete javno pohvaljeni ili čak unapređeni.Narednih dana iskoristite sve pogodnosti koje vam se budu ukazale po pitanju karijere.Porodične okolnosti su bolje.

Strelac (23. 11. – 21. 12.)

Na radnom mestu se osećate bolje. Od kolega imate pomoć i od nadređenih. U ljubavi je stabilnije. Mogućnost da izađete sa nekim mlađim. Ukoliko imate decu, obradovaće vas.

Jarac (21. 12. – 21. 1.)

U porodici će danas biti mnogo bolja komunikacija pa iskoristite taj momenat i napravite pomak u odnosima sa ukućanima. Lepa reč i pravilan pristup završava više od pola posla. Zdravlje dobro.

Vodolija (21. 1. – 19. 2.)

Dan će biti uspešan za voljenu osobu pa indirektno i za vas. Povoljan je trenutak za poduhvate koji se tiču stana u kome živite ili za posao ukoliko radite sa nekretninama. Zdravlje dobro.

Ribe (20. 2. – 20. 3.)

Očekuje vas lepši dan od prethodnog. Na poslu će biti pozitivna atmosfera pa ćete doći kući raspoloženi. konstruktivan razgovor sa voljenom osobom. Zdravlje odlično.

Tagovi: