Frizure visoke mode

by | april 28, 2009

Neka vam fashion modeli budu inspiracija! Isprobajte neki od ponuđenih stilova koji će obeležiti ovu sezonu. Ovoga puta dajemo vam dve moguće kombinacije, obe ako imate dugu kosu. Izaberite da budete rokerski čupavi ili jednostavni i slatki…

 

kosa

ROKERSKI ČUPAVO
Donedavno nismo mogli ni da zamislimo da će kovrdže napravljene pletenicama ili pomoću prese sa posebnim dodacima za oblikovanje kose biti must have. Glavne karakteristike ove trendi frizure, prikazane na poslednjoj reviji kreatora Ashisha Gupte, jesu razbarušenost i razdeljak na sredini. Ako želite ovakav stajling, najpre napravite razdeljak, a zatim kosu osušite fenom sa difuzerom ili je ostavite da se prirodno osuši gužvajući je pri tom prstima. Kad gužvanjem postignete efekat neukrotivih talasa, fiksirajte kosu lakom.

Za lepše i izražajnije kovrdže koristite „Uptight“ sprej za definisanje lokni (1.050 din.) iz kolekcije „Bed Head Tigi“. Ovaj preparat aktivira se pod uticajem toplote, tako da ga treba naneti pre feniranja. Kosu možete učvrstiti lakom „Masterpiece“ (1.190 din.), takođe iz kolekcije „Bed Head Tigi“.


kosa

JEDNOSTAVNO I SLATKO
Ovo je savršeno rešenje za devojke koje vole jednostavne, postojane i atraktivne frizure, odgovarajuće u svim prilikama – od poslovnog sastanka do opuštenog druženja sa prijateljima. Ovakav stajling otkriva samopouzdanje, a postiže se vrlo lako. Pokupite kosu u niski rep, umotajte je u punđu i zakačite šnalom ili trakom za kosu. Za dnevnu varijantu predlažemo da „smirite“ nestašne vlasi, dok će za večernji izlazak savršeno izgledati razbarušena varijanta.

Da bi ovakva frizura bila efektnija, negujte kosu preparatima za volumen. Preporučujemo šampon (649 din.) i regenerator (769 din.) iz „Matrixove“ linije „Amplify“ (876 din.). Pre sušenja kose na koren nanesite „Amplify Root Lifter“, a pre nego što je pokupite u punđu ili konjski rep, blago je natapirajte.

Tagovi: