Koko Šanel – večna inspiracija

by | februar 9, 2017

 

Kad vidite nakit, u najvećem broju slučajeva poželite da upoznate osobu koja ga je napravila, jer svaki komad ima neku svoju priču. Iz koje su priče ogrlice koje vidite, čuli smo od Jelene Milić.

Pirvatna arhiva

Delight je deo šireg hedonističkog koncepta, koji je nastao iz želje da pre svega ispunjava mene, ali i da očarava moju okolinu i istomišljenike. Postoji skoro dve godine, a za to vreme sam nekoliko kolekcija nakita i fotografija promovisala na različitim izložbama, koje je još adekvatnije nazvati hedonističkim okupljanjima u zanimljivim i posebno biranim javnim prostorima.

Privatna arhiva

Nakit izrađujem u vrlo malim serijama, a na akteulne trendove se oslanjam samo delimično. Koristim različite materijale, koje stalno menjam – eko kožu, kožu, lance, metal, tekstil, drvo, kristale, staklo, plastiku, poludrago kamenje… Aktuelna kolekcija („Blame it on Coco“) inspirisana je neprolaznom modnom ikonom – Koko Šanel i njenim evergrin stilom i kreacijama. Zato dominiraju neupadljive boje i kontrastne kombinacije crno-belo, crno-krem, sivo, kao i imitacije bisera, lanci, ali i detalji kao što su tekstilne ruže plišane perle…

Pročitajte i… Upoznajte Gabrielle – novu IT tašnu iz Chanela 

Tagovi: