Komadi garderobe iz Zare koji izgledaju skupoceno i otmeno, a pristupačni su!

by | januar 30, 2017

Prolećni šoping nam tek predstoji! I jedva čekamo isti, prizanjemo. Ako ste rešili da ove sezone kupujete „pametno“ i sebi priuštite svega nekoliko komada, ali takvih da izgledaju skupo i luksuzno, mi imamo nekoliko predloga.

Foto: Guliver/Getty Images

Pretpostavljamo da, poput većine žena, obožavate Zaru… Čuveni španski brend nudi trendi i kvalitetne „krpice“ i aksesoare po razumnim cenama, a ove sezone ima toliko toga divnog.

Ako želite da nabavite komade koji deluju skupoceno, a pristupačni su, evo šta preporučujemo da uvrstite u svoj garderober.

Pročitajte i… Ovu godinu obeležiće suknje! Pronađite idealan kroj za sebe i trk u šoping

1. Takozvane pallazo pantalone laskaju figuru svih žena – vizuelno nas izdužuju i stanjuju struk. Ove u beloj boji su super elegante, i odličan su izbor kako za posao, tako i za glamurozne prilike.

Foto: Zara

2. Tašna u upečatljivoj boji je detalj koji ovog proleća morate da prošetate, a volimo ovakve – kombinacija različitih materijala i neobičan oblik su nas kupili.

Foto: Zara

3. Mini suknja je must have komad koji uvek izgleda dobro i pruža bezbroj varijanti za kombinovanje – sa košuljom, blutom, džemperom, majicom, sakoom, kardiganom… Ona uvek izgleda tako dobro! Još ako je kožna i ima rajfešlus koji je hit detalj sezone…

Foto: Zara

4. Jednostavan crni džemperčić ukrašen biserima? Samo za istinske dame!

Foto: Zara

5. Patike su već sezonama unazad obavezan deo street style, a ove godine su pravi hit one sa krznenim lopticama. I baš takve pronašli smo u Zari!

Foto: Zara

Pročitajte i… Sem što prikrivaju kilograme, ovi modni komadi su na vrhu liste trendova u 2017!


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje 

Tagovi: