Lepe, neobične, zanimljive – ove nove IT devojke morate zapratiti na Instagramu

Novogodišnje osveženje ne mora se ograničiti samo na garderober. Apdejtovanje društveniih mreža može biti jednako ispunjavajuće. Novi izvori inspiracije dolaze nam sa Instagram profila devojaka koje će u 2017. postati pravi hit. Zapratite ih i uverite se i sami.

KLARA MEKGREGOR (Clara McGregor)
Instagram: @claramcgregor

Prezime vam zvuči poznato? Naravno! Klara je ćerka čuvenog Juana MekGregora. Od skoro je postala model i još jedna u nizu poznatih ćerki koje su ušle u svet mode, ali to nije nimalo čudno s obzirom na njenu neobičnu lepotu. Na njenom Instagramu možete naći pregršt fotografija sa putovanja, selfije pomalo umetničke kompozicije i povremene momente snimljene iza kulisa na filmskom setu.

Foto: @claramcgregor

TINA KUNAKE (Tina Kunakey)
Instagram: @tinakunakey

Ova trendseterka bujne crnačke kose i upadljivog stila, čini se, živi život koji bi svaka devojka poželela. Nikada ne znate koga ćete videti na njenom Instagram profilu: prijatelje poput Bele Hadid ili možda njenog dečka, glumca Vinsenta Kasela. Njene fotografije omogućavaju vam da zavirite u noćni život Pariza i drugih delova sveta, i vidite mnogo novih Chanel kreacija.

Foto: @tinakunakey

Pročitajte i…Nina voli čoker ogrlice i sjajno joj stoje

Kliknite na sledeću stranu…

KARLOTA KOL (Carlotta Kohl)
Instagram: @carlottiica

Model i fotografkinja Karlota poseduje jedan od najživopisnijih profila na Instagramu. Neobične slike detalja koji su joj privukli pažnju, četa prijateljica i lične fotografije pružaju uvid u život osobe sa izraženom umetničkom crtom.

Foto: @carlottiica

GABRIJEL RIČARDSON (Gabrielle Richardson)
Instagram: @fridacashflow

Gabrijel je svoj profil posvetila mladim, neobičnim umetnicima, i svojski se trudi da ih promoviše postujući njihova dela. Ipak, i pored živopisnih umetničkih fotografija na njenom Instagramu možete videti upečatljive selfije ili zaviriti u njen svet modelinga.

Foto: @fridacashflow

MAKSIN EŠLI (Maxine Ashley)
Instagram: @maxineashley

Zvezda u usponu, muzičarka i model, Ešli će vas kroz Instagram uvesti u album art, svoj svet modelinga i umetničke inspiracije. Njena lepota i neobičan stil dovoljan su razlog da je zapratite. Predlažemo da na SoundCloud-u poslušate i muziku koju stvara.

Foto: @maxineashley

Tagovi: