Letnji trend koji obožavamo je najtraženiji u januaru! I zapravo je savršen

by | januar 13, 2017

Mini suknje? Da, obožavamo ih, ali nekako se čini da januar nije najprikladniji mesec za modne igrarije sa njima u glavnoj ulozi. Međutim, dizajneri i modni stilisti kažu da je to velika zabluda – ovo je komad garderobe koji „pokriva“ i zimu ako znate kako da ga iznesete. 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Ovog januara upravo su mini suknje glavni trend, a ako mislite da debeli minus ima nešto rpotiv ovakvog trenda – varate se! Tu su uvek praktične najlonke, i to one najdeblje od mikrofibera i 100 dena, koje će divno upotpuniti vaš stajling i pomoći vam u nameri d kratku suknju pretvorite u model za zimu.

Kada nije toliko hladno, možete se odlučiti i za tanke najlonke ili one se interesantnim dezenom – recimo sa tufnicama ili zvezdicama.

Upotpunite ih i debelim kardiganom ispod kolena, ili dobro krojenim sakoom. Najlepše izgledaju kada u njih „upašete“ košulju, bluzu ili majicu.

Pročitajte i… Modni detalj od 100 dinara koji je sve oduševio, čak i holivudske dive

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Kliknite na sledeću stranicu… 

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Mini suknje su praktičan i seksi komad, koji pritom štedi vaš budžet, jer je idealan za kombinovanje i modne igrice, a nosi se i u svečanim, ali i onim običnim prilikama.

Poensite ga uz omilne patike, ili gležnjače, te uz čizme iznad kolena ili klaisčne salonke… Uklapaju se uz sve!

U našoj foto galeriji pronađite malo inspiracije. 🙂

Pročitajte i… Francuski brend ima najlepše kožne jakne na svetu i žene su lude za njima


Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

 

Tagovi: