L&Z saveti za lepši dan – ponedeljak

by | april 23, 2012

1. Iskoristite ovaj dan za bavljenje sportskim aktivnostima! Bilo da se odlučite za tenis, vožnju biciklom, trčanje ili vožnju rolerima, za samo sat vremena uspećete da izgubite veliki broj kalorija! U majskom izdanju Lepote&Zdravlja na stranama 56-60 otkrijte kako ove aktivnosti mogu da vam pomognu da se rešite viška kilograma. Uz to, pročitajte i naše fashion savete zahvaljujući kojima ćete izgledati sjajno čak i dok radite naporne vežbe!

2. Iako je Dan planete zemlje bio juče, to ne znači da danas ne treba da vas brinu ekološki problemi. Pročitajte naše savete i otkrijte šta vi možete da uradite za zdraviju životnu sredinu. Kliknite ovde.

3. Usne boje malina – ova kombinacija ne samo što zvuči dobro, već i izgleda sjajno! Kejt Bosvort je na premijeri novog filma zasenila sve ovim jednostavnim, upečatljivim mejkapom zahvaljujući neobičnoj boji ruža za usne koji joj odlično stoji. Ukoliko ne uspete da pronađete ruž u ovoj nijansi, možete sami da je stvorite kombinovanjem pink karmina sa olovkom za usne u tamnojoj boji.

Tagovi: