Ona je neobična i bezvremena. Insta devojke je obožavaju

by | maj 16, 2018

Kada Insta devojke otkriju kreaciju koja im se zaista dopada ona preko noći postaje hit na ovoj društvenoj mreži. Modne blogerke uživaju da nametnu novi trend, a mi da od njih preuzmemo inspiraciju, pa je ovo sasvim legitiman način lansiranja modnih đakonija.

Foto: @montresorsuzanna

Ako krstarite Instagramom sasvim sigurno ćete naići na, sada već čuvenu „Ark“ torbu – neobičan komad od bambusa oblika polumeseca. Bezvremena, a ipak moderna Ark torba primećena je u rukama Džesike Albe, blogerke Kristele Lim i mnogih drugih poznatih dama. Brend koji stoji iza ove kreacije dolazi iz Los Anđelesa i zove se Cult Gaia.

Foto: @juliahengel

Iako sada veoma popularna, ova torba je dugo tražila svoj put do slave. Lansirana 2013. dve godine je bila potpuno neprimetna, ali sreća joj se preko noći promenila. Kada je komad zaista kvalitetan i interesantan, a pre svega vanvremenski on uvek nađe put do svoje publike, a Ark torba je upravo to.

Foto: @bagather

 

Dizajnirana je za žene koje su zaista opuštene, neusiljene, sa lakoćom nose garderobu po najnovijoj modi i veliku pažnju posvećuju detaljima. Žene koje smatraju da je jedan upečatljiv komad dovoljan da odevna kombinacija zaista ostavi pečat verne su obožavateljke Cult Gaia kreacije.

Foto: @theadweather

It devojke je nose svuda, a na pitanje zašto je vole odgovaraju: „Toliko je prepoznatljiva. Sjajan je povod za razgovor. Svi nas pitaju da li je to torba, gde smo je kupile i slične stvari. Privlači mnogo pažnje i izgleda savršeno uz šta god da je ponesete. Lepršava haljinica, džins i košulja ili balska haljina – svemu je sjajan par. Ono što nas oduševljava jeste činjenica da je dizajnirana da stoji na stočiću za kafu. Toliko dobro izgleda kao kućna dekoracija jer ona to i jeste.“

Foto: @emilymen

Morate priznati da je Ark torba pobrala zaista dobre kritike. To je i čini sjajnim modnim aksesoarom, i pre svega bezvremenim komadom. Nije ni čudo što su je It devojke toliko zavolele.

Autor:T.J.

Tagovi:

top