Otvorena Fashion Christmas Trees izložba u Mercator Centru

by | decembar 7, 2016

Mercator Centar Beograd i Novi Sad u saradnji sa Serbia Fashion Weekom i magazinom Hello! i ove godine organizuju projekat Fashion Christmas Trees.

Foto: Promo

Foto: Promo

Više od 40 jelki koje su dizajnirane posebno za ovu priliku posetioci mogu da vide od 1.12. u Beogradu, a od 2.12. u Novom Sadu. Ova jedinstvena postavka u oba Mercator Centra biće postavljena do 15. januara 2017. godine.

Poznati domaći ali i svetski dizajneri lično su kitili svoje jelke u Mercator Centru u Beogradu i Novom Sadu uz prisustvo medija i prijatelja, pokazujući da Nova Godina jeste period kada je potrebno darivati, i da jelke mogu biti okićene kreativno na razne načine i od raznih materijala.

Uživajuću u sushi zalogajima, penušavom vinu iz vinarije Kovačević i DJ setu, svi prisutni su pored dobrog provoda osetili i praznični duh okruženi ukrasima i poklonima.

Sve jelke su na prodaju, a prikupljeni novac će lično dizajneri zajedno sa organizatorima darivati institucijama i pojedincima kojima je pomoć potrebna.

Pored afirmisanih dizajnera iz Srbije i regiona, posetioci Mercator Centra u Beogradu i Novom Sadu, mogu da vide i jelke poznatih dizajnera iz sveta kao što su Anna Fendi, Srah Jessy Jones, Miro Mišljen i mnogi drugi.

Dočekajte praznike sa stilom!

 

Tagovi: