Ovo su cipele koje su postale must have sezone. Da li biste ih nosile?

by | septembar 6, 2016

Početak septembra doneo je i poneki kišni dan, a samim tim u glavi nam se usadila i ideja „nove cipele za jesen“. Ako ste rešile da se bacite u potragu, velika je verovatnoća da ćete u rafovima butika pronaći najpopularniji model nadolazeće sezone – The Hootie cipele. I nismo sigurni da ćete biti oduševljene…

Foto: ASOS.com

Foto: ASOS.com

Ove efektne cipele karakteriše prednji deo nalik na baletanke i glomazna, debela popetica, koja ih čini udobnim i praktičnim za svakodnevne nošenje.

The Hootie model ima retro šmek i elegantnu notu, ali uprkos tome žene širom sveta nisu „lude“ za njima, iako je na modnim pistama rado viđen.

Pročitajte i… Napravite mesta u ormaru za tri nova modela džinsa koji su IMPERATIV sezone!

Na sledećoj stranici saznajte kako se nose The Hotie cipele… 

Blok peta na ovom modelu neodoljivo podseća na cipele naših baka, i možda su baš zato odbojne na prvi pogled, ali su ipak uspele da se dobro pozicioniraju na modnom tržištu.

Zaklete trendseterke širom sveta ih hvale jer su damske i više nego udobne, a opet imaju potpeticu, što je važan deo elegancije.

Preporuka je da ih nosite uz farmerke sa iskrzanim nogavicama, i kratke mrežaste čarape, ako ste pristalica kežula varijanti, a ukoliko se odlučite za poslovni ili nešto otmeniji stil kombinujte ih sa plisiranim ili suknjama A kroja i rzaličitim bluzama i košuljama. Pleteni, topli kardigan daće šik notu ovakvom autfitu, te efektne miđuše ili statement ogrlica.

Pročitajte i… Samo jedan VAMP detalj učiniće da budete seksepilnije i stilizovanije nego ikada!

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje


[yop_poll id=“-3″ tr_id=“[yop_poll id=“272″]

Tagovi: