Street style: Oni su savršeno stilizovani, ali su im ovi čupavci ukrali svu pažnju

by | septembar 1, 2016
Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka

Uvek je šik kada autfit obogatite upadljivim i specifičnim aksesoarom, ali priznajte – ništa nije simpatičnije nego kada je glavni „ukras“ vaš pas. Životinje nas oplemenjuju i usrećuju, primećujete i sami da je osmeh na licima uvek tu kada su ljubimci uz nas. Vama je lepo, a njima još lepše. Baš zato, iskoristite poslednje dane leta i prošetajte vaše ljubimce kraj reke.

Danas smo „prečeščljavali“ modne kombinacije domaćih trendsetera, koji su svoj stil, dna i život „začinili“ upravo srećom na četiri noge!

Na poslednjoj stranici vas čekaju i tri blogerke sa svojim kućnim ljubimcima u čije stilove ćete se, sasvim sam sigurna, zaljubiti. 😉

Pročitajte i… Street style: Šmekeri i lepotice sa jednim savršenim aksesoarom

cobeliks

Jelenu Nikolić, poznatiju kao Cobeliks, većina ljudi karakteriše kao veoma privlačnu devojku, te zavirite na njen Instagram profil i uverite se u isto. Pre toga, osvrnimo se na ovaj girly look na fotografiji. Odlučila se za roze patikice sa resama, letnju haljinu i kačket sa krznastom gombicom. Tu je i pas da „isprati“ čitavu priču.

Angela

Anđela je svoje krznastog ljubimca prošetala po Kalemegdanu. Potpuno letnja i sportska kombinacija uz dodatak elegantnije torbice. A, ako vam je bitna i pozadina na fotografiji – evo ideje… ovde je potpuno očaravajuća!

Ostatak kombinacija upotpunjenih svima nam dragim psima pogledajte na sledećim stranama…

Jovana

Ima li slađe rase od pomeranaca? Jovana apsolutno ni ne mora da brine o svom autfitu dok je ovaj mališa uz nju, jer svakako je on zvezda fotografije. Topići od lepršavog materijala su nam postali omiljeni komad i savršeno se kombinuju uz uske šortseve dubokog struka, baš kao što je to Jovana uradila.

boris

Uz muškarce, pogotovo uspešne sportiste kakav je Boris, ide baš ovakav pas – šarmantan i odan. Teksas bermude i bela lagana košulja su uvek dobar izbor.

Pročitajte i… Street style: Super trendi kombinacije u bojama naše zastave

Staša

Još jedna lepa devojka Staša sa svojim ljubimcem. Poluotvorene usne su omiljeni ala rock’n’roll print. Savršena boja starki, jer bordo je lep izbor kako za letnje, tako i za jesenje dane!

Na narednoj strani pogledajte tri blogerke čiji stil ćete sigurno zavoleti. Naravno, i njih predstavljamo u paketu sa njihovim čupavim ljubimcima.

14027353_1135526193197389_162099543_n

Maja Malnar se slaže da je Beograd odlična ideja vikendom! Duboke suknjice duž čije prednje strane su dugmići su veliki trend ove sezone a potpuno sam sigurna da ste ih imale i kao sasvim male. Stajling je upotpunila i bež gladijatarkama, te krop topom u bordo boji, a kao šlag na tortu došao je i čoker sa zlatnim detaljem.

14063560_1150768211651406_472016293_n

Ovog leta je glavna fora bila ‘Sun is up. Bun is up!’. Marina je devojka koja je u potpunosti prigrlila ovaj trend, a njene kombinacije odišu jednostavnošću i šikom. Još ako se fotka sa svojim preslatkim psom – dobra fotografija je zagarantovana!

Pročitajte i… Street style: Naši trendseteri pokazali kako da VI postanete brend

13696566_1725992390974430_817427748_n

Koliko je slatko kada majka i ćerka ukombinuju svoje odevne kombinacije? Još kada su u pitanju bele čipkaste haljine – idealno! Kristi je zaista žena sa mnogo stila, a psić boo se fenomenalno “ugnezdio“ u celokupan izgled.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: