U domu Horhea Poze iz serije ”Divlja mačka”: Plavo – kako to momački zvuči!

Članak objavljen: 06.10.2014 u 21:30 časova

Popularni glumac već tri godine živi sam i tvrdi da mu to veoma prija, ali da nije odustao od potrage za gospođicom Pravom

Kada se 2008. godine razveo od Majrin Viljanueve, s kojom ima blizance Sebastijana i Rominu (ona se u međuvremenu udala za Eduarda Santamarinu), zgodni Horhe Poza brzo je našao utehu u zagrljaju Zurije Vege, ali je ta veza okončana posle tri godine.

Svoj trenutni emotivni status opisuje kao ”mrtvo more” i tvrdi da mu veoma prija samački život. No, nije odustao od potrage za ženom svog života koju će, kako kaže, rado primiti u svoj topli dom. Horhe živi u Meksiko Sitiju, u nevelikom stanu koji je uredio po sopstvenom ukusu. Dece ga uglavnom posećuju vikendima, ali i drugim danima kada ugrabe malo vremena. ”Pošto su odrasli u glumačkoj porodici, Sebastijan i Romina odavno su se navikli na to da Majrin i ja ne živimo uobičajenim stilom života. Zato nam je svaki trenutak koji provodimo zajedno neprocenjiv, a meni je posebno drago što vole da dođu kod mene i što im je ovde isto toliko prijatno kao i kod mame.”, objašnjava ovaj latino glumac.

”Kada sam kupovao stan, presudno je bilo to što ima ogromne prozore s kojih se, kao što vidite, pruža predivan pogled na krošnje drveća. Nije bilo teško urediti ovaj prostor – opredelio sam se za pastelne tonove koji savršeno upotpunjuju ambijent. Svi koji mi dolaze u posetu najprijatnije se osećaju baš ovde. Toliko prijatno, da ponekad moram da ih stružem sa troseda”X, dodaje u šali naš sagovornik.

”Oduvek su mi se sviđali originalni detalji, jer daju pečat prostoru. Ovu policu osmislio je i napravio moj drugar, poznati meksički dizajner enterijera. To mi je jedan od najdražih poklona za useljenje!”

”Obožavam plavu boju jer me neverovatno opušta i zato u gotovo svakoj prostoriji imam bar jedan detalj u tom tonu. Čim dođem sa snimanja, koje mi iscedi i poslednji atom snage, s vrata trčim u kupatilo i pravim toplu kupku. Zavalim se u kadu, slušam muziku i nakon toga sam kao preporođen”, kaže naš šarmantni domaćin.

”Spavaća soba je moja oaza mira! Pogledajte samo koliko je tu plavih detalja – kad otvorim oči, prosto me preplave spokojstvo i radost”, otkriva Horhe.

”Nemam mnogo vremena za kuvanje, a s decom uglavnom odlazim negde u prirodu ili u grad, pa obedujemo napolju. To, naravno, ne znači da ne umem da pripremim dobru klopu. Pitajte Sebastijana i Rominu kakve su tatine špagete!”, ponosno ističe popularni glumac.

Povezane vesti:

U poseti kod Rozmeri Borhes: Veseli kutak umetničke porodice
U poseti kod Konsuelo Lusardo: Mirna oaza prefinjene dame!
Zavirite u dom Vilme Eles, Karoline iz serije “Kako vreme prolazi”
U poseti kod Esre Dermandžioglu: Otmeni dom dame iz Istanbula

Ostavi komentar