Novi broj “TV Novela” donosi! Drama na setu “Crne ruže”: Skandal pred veliko finale!

Članak objavljen: 05.07.2016 u 10:05 časova

Slatkom iščekivanju konačno je došao kraj! Pred vama je naslovna strana novog, 136. broja magazina TV Novele, u kojem će svako, nadamo se, pronaći bar nešto za sebe.

S naslovne strane gledaju nas zvezde “Crne ruže” - Ozlem Džonker, Mert Jazidžioglu i Edže Uslu, a ekskluzivno objavljujemo i sadržaj poslednjih epizoda serije. Kako se završila priča o Ebru i njenoj deci? Kakva je sudbina snašla Kendala, te šta se dogodilo s Ozlem i Kasimom? Kupite novi broj i saznajte!

Nastavljamo sa serijom ekskluzivnih intervjua s glumcima iz serije “Elif” - na stranicama 136. broja ugostili smo sjajnu Dilaru Juzer, koja nam je otkrila da njenim venama teče bosanska krv. Ćaskali smo o roze karminu, njenom vereniku, poslovnim ponudama, zavođenju… I naravno, intervju je praćen sjajnim posterom te glumice!

Za fanove grčke serije “Brusko” tu je tekst o Apostolisu Totsikasu, a na našim stranicama svoje mesto su pronašli i Andreas Georgiou, Teoharis Joanidis i Eli Kiriakidu. Nismo zaboravili ni ljubitelje indijskih serija – pisali smo o Asiji Kazi, Vivijanu Dseni, a objavljujemo i mini intervju sa Sidartom Šuklom.

Kada je reč o latino glumcima, verujemo da će vas, bar koliko i nas, obradovati vest da se sve više i jače šuška o nastavku megapopularne serije “Rebelde”, a hoće li Ani, Pončo, Dul i ostatak ekipie glumiti u četvrtoj sezoni, saznaćete čim kupite novi broj!

Naravno, ni 136. “TV Novele” nisu mogle proći bez zvezda serije “Bahar”, koja je trenutno među najgledanijim serijama na domaćim kanalima. Saznali smo da Ezgi i Keremdžemu baš ne cvetaju ruže, a da je zaista tako, uverićete se i sami čim pročitate šokantan tekst!

U ovomesečnom vremeplovu našla se Gabi Espino, a u latino spomenaru smo ugostili Lusero i Fernanda Kolungu kao Valentinu i Hosea Migela. Svetske hitove rezervisali smo za tursku seriji “Fatih Harbiye”, a nismo zaboravili ni na ostvarenja koja se trenutno snimaju. Iz Telemunda nam stiže “La Doña”, Televisu predstavlja “Tres veces Ana”, dok nam s Bosfora dolazi “Soba 309″.

Trudili smo se da udovoljimo svima i kada je reč o posterima. Na veliki smo stavili “Anđela osvete”, dok su na malim, pored Dilare Juzer, svoje mesto našli Martina Stoesel, Henkarlos Kanela, Edže Uslu i Burak Čelik.

Sve to je, naravno, samo mali delić onoga što vas očekuje u novom broju!

Povezane vesti:

Novi broj “TV Novela” donosi! Emre Kivildžim: Skinuo sam se i ne kajem se!
Novi broj “TV Novela” donosi! Džemre otkriva: Imam divnog dečka, ali sviđa mi se Emre!
Novi broj “TV Novela” donosi! Prekinuto snimanje serije: Zbog “Crne ruže” nećemo u smrt!
Novi broj “TV Novela” donosi! Melek iz serije “Elif” tvrdi da nije s Ilkerom!

Ostavi komentar