Novi broj “TV Novela” donosi! Drama na setu “Elif”: Rat, svađe i ucene!

Članak objavljen: 05.12.2015 u 14:51 časova

Decembarske “TV Novele” čekaju vas na kioscima sa mnoštvom novih vesti i sočnih tračeva.

Opraštamo se od 2015. godine uz priču o skandalima na setu “Elif”, trenutno najgledanije strane serije u Srbiji. Dah Indije donosi nam Tina Duta, koja se ponovo našla u središtu skandala nakon što se upustila u avanturu sa zauzetim muškarcem.

Tu je, naravno, i zvezda serije “Ljubav, vera, nada”, zanosni Burak Haki, za koga je u ovom broju rezervisana rubrika vremeplov, a nismo zaboravili ni fanove latino zvezda – s naslovnice vas zavodljivo gleda Anai – glumica, pevačica i bivša članica benda RBD, koja je spasla život kolegi Kristijanu Čavezu. 

Rubrika Top Story rezervisana je za glumce i glumice koji su poreklom s ovih prostora, u legendama se našla draga Prisila iz serije “Lola”, tragično nastradala Adrijana Kampos, dok je svoje mesto u spomenaru dobila telenovela “Slomljeno srce”, u kojoj su glavne uloge igrali Dana Garsija i Hose Anhel Ljamas.

Pisali smo o novim telenovelama iz Brazila (“A regra do jogo”), Meksika (“A que no me dejas”), SAD (“Bajo el mismo cielo”) i Turske (“Crna ruž”a, koja u ponedeljak počinje na našim malim ekranima). Moći ćete da pročitate šta vas očekuje u novim epizodama čak 10 telenovela i serija koje se emituju na domaćim televizijama, a zid ćete moći da ukrasite posterima Viktorije Rufo, Ilkera Gursoja i serija “Ciganke” i “Ljubav, vera, nada”.

Povezane vesti:

Novi broj “TV Novela” donosi! Drama na setu “Crne ruže”: Skandal pred veliko finale!
Novi broj “TV Novela” donosi! Emre Kivildžim: Skinuo sam se i ne kajem se!
Novi broj “TV Novela” donosi! Prekinuto snimanje serije: Zbog “Crne ruže” nećemo u smrt!
Novi broj “TV Novela” donosi! Melek iz serije “Elif” tvrdi da nije s Ilkerom!

Ostavi komentar