Novi broj “TV Novela” donosi! Džemre otkriva: Imam divnog dečka, ali sviđa mi se Emre!

Članak objavljen: 05.05.2016 u 9:00 časova

Konačno je pred vama naslovna strana novog broja vašeg omiljenog magazina! Lako ćete je prepoznati na kioscima, s obzirom na to da vas s nje posmatra opasna Džemre Melis Činar, koja nam je u ekskluzivnom intervjuu otkrila pregršt zanimljivih stvari – između ostalog i to da ima sjajnog dečka, ali da je Emre Kivildžim za nju najbolji dasa.

Nismo zaboravili na fanove “Crne ruže” - otkrivamo zašto Ajča Ajsin Turan i Burak Čelik kriju da su zajedno, a istraživali smo i koliko ima istine u navodima da je Mert Jazidžioglu naklonjen istom polu.

Tu su i zvezde serije “Bahar” – iako Ezgi i Keremdžem govore kako su srećni, čini se da u njihovoj vezi ipak ne cvetaju ruže. Šta je to što je unelo razdor u naizgled idiličnu romansu, pročitajte u našem novom broju.

Ove “TV Novele” nisu mogle proći bez Buraka Ozdživita, koji je svojim ponašanjem rasplakao brojne obožavaoce u Srbiji, a tu su i svi detalji o smrti Pratiše Banerdži, Anandi iz serije “Mala nevesta”, koja je nekoliko dana pre samoubistva ubila svoje nerođeno dete.

Dotakli smo se i jedne bolne, nažalost i kod nas aktuelne teme – donosimo priču o zvezdama koje su bile žrtve vršnjačkog nasilja i poklanjamo dve knjige Nika Vujičića “Ostanite jaki”, u saradnji s izdavačkom kućom Vulkan izdavaštvo. Kako do poklona, saznaćete čim nabavite novi broj.

To, naravno, nije sve! Pisali smo o Anhelik Bojer i Sebastijanu Ruljiju, objavljujemo intervjue s Hilal Altinbilek i Mesutom Akustom i predstavljamo nove serije: boje Kolumbije brani “La esclava blanca”, Meksiko predstavlja “Yago”, iz Venecuele nam stiže “Corazón Traicionado”, dok sa Bosfora dolazi “Oyunbozan”.

Tu su i Toral Rasputra, Anai, Marlene Favela, David Zepeda, Nurgul Ješilčaj, Momčilo Otašević, Barbara Mori, Maite Peroni, Horhe Blanko, Gaurav Čopra, Fernando Kolunga, Filip Juričić...

Vremeplov smo u ovom broju rezervisali za Maurisija Okmana, u glumačkim legendama našla se Monika Spir, a u latino spomenaru vas podsećamo na “Elenih duh”.

Za kraj, ono što mnoge od vas najviše zanima…

POSTERI: Anhelik Bojer, Volkan Čolpan, Čagataj Ulusoj, “Tajanstvena žena” i Emre Kivildžim & Gulčin Tunčok!

I to, naravno, nije sve – među koricama 134. broja “TV Novela” čeka vas još mnogo sočnih tračeva i ekskluzivnih informacija!

Povezane vesti:

Novi broj “TV Novela” donosi! Drama na setu “Crne ruže”: Skandal pred veliko finale!
Novi broj “TV Novela” donosi! Emre Kivildžim: Skinuo sam se i ne kajem se!
Novi broj “TV Novela” donosi! Prekinuto snimanje serije: Zbog “Crne ruže” nećemo u smrt!
Novi broj “TV Novela” donosi! Melek iz serije “Elif” tvrdi da nije s Ilkerom!

1 Komentar

  1. Ana je ostavio komentar 05/05/2016 u 17:44

    Superrr poster Anhelik Bojer

Ostavi komentar