Novi broj “TV Novela” donosi! Emre i Gulčin: Zašto nema venčanja?

Članak objavljen: 04.01.2016 u 10:06 časova

Prvi ovogodišnji broj “TV Novela” donosi mnoštvo ekskluzivnih priča, sjajnih intervjua i sočnih tračeva – kao što ste i navikli!

Pre svega, razgovarali smo sa Emreom Kivildžimom, seski Selimom iz serije “Elif”, koji nam je otkrio da mu brak sa koleginicom Gulčin Tunčok nije ni u najluđim snovima. Zašto? Saznaćete čim kupite novi broj!

Pored toga, donosimo vam i skandaloznu priču o Vilijamu Leviju – pojavio se čovek koji tvrdi da mu je otac, ali njegova majka Barbara ne dozvoljava sinu da uradi DNK test. Čega li se plaši?

Tu je i šokantna priča o prelepim glumicama koje su protraćile deo života voleći gejeve – Dana Garsija, Deniz Čakir i Fahrije Evdžen samo su neke od njih!

Za nostalgičare smo odabrali telenovelu “Opijeni ljubavlju”, koju smo smestili u latino spomenar, a u svetskim hitovima se, po vašoj želji, našla Venevisionova serija “La mujer perfecta”.

S obzirom na to da je rubrika “Novo iz…:” naišla na odličan prijem kod čitalaca, zadržali smo je, pa tako imamo “Quien es quien” kao predstavnicu novela iz SAD, “Esperanza mia” brani boje Argentine, “Hatirla Gonul” predstavlja Bosfor, dok je “Totalmente Demais” tu za ljubitelje brazilskih telenovela.

Svakako, nismo zaboravili ni žive legende – u novom broju moći ćete da pročitate intervju sa Sesarom Evorom, koji će ovog meseca postati deda, a istovremeno započinje snimanje serije “Las Dianas”, u kojoj će pred kamere stati s Viktorijom Rufo, partnerkom iz “Maćehe”.

Ljubavni leksikon rezervisali smo za Anhelik Bojer i Sebastijana Ruljilja, prisetili smo se Hermana Roblesa, Basilia iz telenovele “Marisol”, a u vremeplovu smo ugostili jednu od najlepših turskih glumica – Hatidže Šendil, čiju ćemo seriju “Moja sudbina” uskoro gledati na našim malim ekranima.

Vratili smo i rubriku “gafovi u serijama”, u kojoj se u ovom broju našla hrvatska telenovela “Larin izbor”, a rubrika iza kulisa rezervisana je za turski hit “Ljubav, vera, nada”.

Svoju priču u ovom broju ispričao nam je mladi, perspektivni glumac Stefan Mladenovic Moreira, a oni koji još lepe postere, zidove svoje sobe moći će da ukrase posterima “Elif”, “Madhubale”, Rafaela Amaje, Mirne Medaković i Andreasa Georgioua.

Za one koji ne mogu da dočekaju nove epizode svojih omiljenih serija na malom ekranu, spremili smo sadržaj januarskih epizoda “Crne ruže”, “Domaćica sa Bosfora”, “Elif”, “Madhubale”, “Bruska”, “Kud puklo da puklo”, “Male neveste” i “Odbačenog siročeta”.

I naravno, budući da je u pitanju novogodišnji broj, spremili smo mnoštvo nagrada za najbrže čitaoce! Tako da sutra ujutru trknite do kioska i nabavite nove TV Novele, u kojima ćete, sigurni smo, pronaći nešto po svom ukusu!

Povezane vesti:

Novi broj “TV Novela” donosi! Drama na setu “Crne ruže”: Skandal pred veliko finale!
Novi broj “TV Novela” donosi! Emre Kivildžim: Skinuo sam se i ne kajem se!
Novi broj “TV Novela” donosi! Džemre otkriva: Imam divnog dečka, ali sviđa mi se Emre!
Novi broj “TV Novela” donosi! Prekinuto snimanje serije: Zbog “Crne ruže” nećemo u smrt!

1 Komentar

  1. marijana je ostavio komentar 25/01/2016 u 16:17

    Super ste!Sa nestrpljenjem ocekujem svaki peti u mesecu,najbolji ste, samo tako nastavite!

Ostavi komentar