Novi broj “TV Novela” donosi! Emre Kivildžim: Skinuo sam se i ne kajem se!

Članak objavljen: 05.06.2016 u 16:35 časova

Novi broj TV Novela je u prodaji!

Kao i dosad, trudili smo se da zadovoljimo svačiji ukus. S naslovne vam se smeši megazgodni Emre Kivildžim, koji vas na unutrašnjim stranicama čeka razgolićen. I to ne samo na stranicama, već i na strava posteru!

Tu je i ekskluzivni intervju s Isabelom Damlom Guvenilir, koja zna da je u Srbiji popularnija od Merjem Uzerli, Džansu Dere i drugih turskih lepotica, a objavljujemo i intervju s Ilajdom Čevik, koju trenutno gledate kao Maju u “Crnoj ruži”.

Ćaskali smo i s Keremdžemom, koji je odbacio svaku mogućnost venčanja s koleginicom Ezgi Asaroglu, a za vas smo napravili i retrospektivu skandala sa snimanja serije “Zvala se Feriha”.

Ne, nismo zapostavili ni latinoameričke zvezde! Osim sjajnog intervjua s Maite Peroni, pisali smo o Martini Stoesel, nastavljamo da vas informišemo o situaciji u braku Heraldin Bazan i Gabrijela Sotoa, ćaskali smo s Anhelik Bojer i Sebastijanom Ruljijem, kao i s Davidom Zepedom, a rubriku Gafovi u serijama rezervisali smo za latino hit “Neukrotivo srce”.

Pisali smo o vezi Arapa Betkea i Gabi Espino, Suzanu Gonzales smestili smo u vremeplov, dok se Lorena Rohas našla u legendama. Latino spomenar rezervisan je za telenovelu “Moje srce kuca za Lolu”, a možete čitati i o novim serijama: iz Španije stiže “Ambasada”, Meksiko predstavljaju “Amazonke”, boje turske brani “Zimsko sunce”, a tu je i tekst o novoj sezoni “Sponzoruša”, koja se snima u Kolumbiji.

Fanove Elizabet Gutijerez obradovaćemo tekstom o seriji “Amor Comprado”, koju smo smestili u svetske hitove, a na našim stranicama našli su se i Anai, Pončo, Rafael Amaja, Livija Brito, Sandra Ečeverija, Ana Brenda i Ivan Sančez, Fernando Kolunga, BarbaraMori, Norkis Batista, Danijela Romo…

Što se tiče postera, na veliki smo stavili glavni trio iz serije “Bahar”, a mali su rezervisani za (razgolićenog!) Emrea Kivildžima, Ajču Ajšin Turan, Maurisija Enaa, Vilijama Levija i zvezde serije “Gazdarica”.

Povezane vesti:

Novi broj “TV Novela” donosi! Drama na setu “Crne ruže”: Skandal pred veliko finale!
Novi broj “TV Novela” donosi! Džemre otkriva: Imam divnog dečka, ali sviđa mi se Emre!
Novi broj “TV Novela” donosi! Prekinuto snimanje serije: Zbog “Crne ruže” nećemo u smrt!
Novi broj “TV Novela” donosi! Melek iz serije “Elif” tvrdi da nije s Ilkerom!

Ostavi komentar