Novi broj “TV Novela” donosi: “Mala nevesta” ostaje bez glavne zvezde?!

Članak objavljen: 04.08.2015 u 21:30 časova

Novi broj „TV Novela“ donosi:

Erkan Petekaja: Hatidže Šendil pokušala je da mi rasturi brak!
Otkrivamo kako je popularni turski glumac odoleo čarima zanosne koleginice

Koraima Tores: “Srbijo, vratiću se!”
Nekada megapopularna Kasandra iz istoimene serije otkrila nam je u ekskluzivnom razgovoru da bi volela da radi u našoj zemlji, upućujući poziv producentima da je angažuju.

Hatidže Šendil: Proždrljivica muškaraca!
Iako se nedavno udala, Hatidže ne može da sakrije grehe iz prošlosti – otkrivamo sve skandalozne veze najpopularnije turske glumice!

Selen Sojder: Mučna romansa sa okrutnim nasilnikom!
Zvezda serije “Ljubav, vera, nada” rasturila je brak kolegi koji je poznat i našoj publici. Međutim, veza nije potrajala, a ona je utehu pronašla u naručju glumca koji je – maltretira!

Andreas Georgiou: Život obeležen opakom bolešću!
Saznajte kakav to usud prati zvezdu serije “Brusko” i njegovu porodicu i kako se zgodni glumac nosi sa tim!

“Odbačeno siroče”: Uspeh u senci porno-skandala!
Otkrivamo kakve se pikanterije događaju iza kulisa sage o maloj Čakori!

Super posteri:

U ovom broju imamo čak dva velika postera – na jednom su glavne zvezde serije “Brusko“, a na drugom Vilijam Levi. Na malim posterima su Erkan Petekaja koga ste vi tražili, a po vašoj ideji uveli smo i “retro poster” rezervisan za starije serije – na njemu se sada našao „Nevestin veo“.

Povezane vesti:

Novi broj “TV Novela” donosi! Drama na setu “Crne ruže”: Skandal pred veliko finale!
Novi broj “TV Novela” donosi! Emre Kivildžim: Skinuo sam se i ne kajem se!
Novi broj “TV Novela” donosi! Prekinuto snimanje serije: Zbog “Crne ruže” nećemo u smrt!
Novi broj “TV Novela” donosi! Melek iz serije “Elif” tvrdi da nije s Ilkerom!

1 Komentar

  1. Stefanos Mitrovic iz Leskovca je ostavio komentar 05/09/2015 u 14:18

    Dolazim iz Manojlovca kod Leskovca !!! Obozavam vas casopis , i redovno ga kupujem !!! Citam vas od 28.broja !!! Tada sam pratio telenovelu ,,Trijumf Ljubavi ” , koja je bila fenomenalna !!! Cekam 5.oktobar , a pogotovo nove postere i nove informacije !!! Moja omiljena telenovela je , rekao sam , ,,Trijumf Ljubavi !!! ” Kao i mom citavom drustvu svidela se ta serija !!! Posle njenog zavrsetka , presli smo na ,, Rebelde !!! ” Mi smo neprestano slusali njihove pesme i zabavljali se uz njih !!! Telenovele sam poceo da pratim sa 6 godina !!! Tada sam slusao Spanski jezik koji mi je ostavio jak utisak na mene !!! Prva koju sam gledao je ,,Rosalinda ” !!! Medju omiljene glumce ubrajam : Williama Levy-a , Maite Perroni , Dulce Mariu , Anai i Sebastiana Ruli-a !!! Anaine pesme obozavam da slusam , a najlepsi par su Maite i William !!! Bili su fenomenalni u seriji koju sam malocas pomenuo !!! Moja omiljena rubrika je Latino Spomenar i Ljubavni Leksikon !!! Latino Spomenar je najbolji po tome sto sam kao mali gledao te serije , koje su mi jos u secanju !!! Casopis je prepun raznih infomacija o glumcima !!! To je moja prica nadam se da vam se svidela i , molim vas objavite je !!!

Ostavi komentar