Novi broj “TV Novela” donosi! Melek iz serije “Elif” tvrdi da nije s Ilkerom!

Članak objavljen: 04.03.2016 u 9:41 časova

Pred vama je novi broj “TV Novela” – trudili smo se da ispunimo što više vaših želja, pišući kako o turskim, tako i o latinoameričkim i indijskim zvezdama.

S naslovnice vas posmatra Selin Sezgin, požrtvovana Melek iz serije “Elif”, koja nam je u ekskluzivnom intervjuu otkrila mnoštvo zanimljivih stvari kako u vezi sa samom serijom, tako i u vezi sa svojim privatnim životom. Najvažnije je da znate da je Selin odgovarala na pitanja koja ste joj upravo vi postavili.

Ovaj broj, naravno, nije mogao da prođe bez Kivanča Tatlituga, koji se u tajnosti oženio u Parizu, a prošlog meseca na ludi kamen stali su i Gabrijel Soto, Barbara Mori i Mahsun Kirmizigul, o čemu više možete čitati u novom broju.

Objavljujemo i intervju s Baranom iz serije “Crna ruža”, a zlica Efsun iz serije “Bahar” otkrila nam je da je, po majčinom naređenju, dugo skrivala istinu o svom poreklu, plašeći se da bi je drugovi mogli diskriminisati.

Predstavnici latino sveta na naslovnoj strani su Maite Peroni i trenutno najkomentarisaniji latino par – Ana Brenda i Ivan Sančez, koji su se upustili u vezu, iako je seksi Španac bio oženjen. Odao ih je, verovali ili ne, seks na balkonu!

Kada su u pitanju indijske sapunice, “Mala nevesta” definitivno je skinuta s programa ružičaste televizije, dok je “Odbačeno siroče” odlepršalo s programa Prve TV. Ostala nam je još samo “Madhubala”, a više o toj situaciji čitajte u novom broju.

Što se tiče postera, veliki je rezervisan za zvezde serije “Violeta”, a na malim su Osvaldo Rios, Isabela Damla Guvelinir, Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen, te Dafni i Marko iz serije “Brusko”.

Glumačke legende u ovom broju nažalost zauzima Karlos Kamara, koji je nedavno preminuo, a njegova udovica i stariji sin, takođe glumac, napravili su skandal na bdenju.

U vremeplovu je Narin iz serije “Crna ruža”, prisetili smo se svih ljubavnih recki Hosea Rona, a latino spomenar rezervisali smo za telenovelu “Izdaja”.

Kao što ste navikli, predstavljamo i nove serije iz različitih zemalja – iz Turske stiže “Vreme migracija” s Vahide Perčin i Džansu Tosun, predstavnice Meksika su “Lažljivo srce” i “Put ka sudbini”, dok boje SAD brani Edit Gonzales svojom novom serijom “Eva, la trailera”. Naravno, nismo zaboravili ni na fanove brazilskih telenovela, pa je tako rubrika svetski hitovi rezervisana za telenovelu “Slavni”.

U novom broju vas podsećamo i na nelogičnosti u turskoj seriji “Ajšen, zlatareva kći”, a moći ćete da pročitate i šta vas očekuje u novim epizodama serija “Kud puklo da puklo”, “Domaćice sa Bosfora”, “Crna ruža”, “Brusko”, “Madhubala”, “Bahar” i “Elif”, a na vaš zahtev objavljujemo i sadržaj poslednjih epizoda ukinutog “Dnevnika ljubavi”.

Povezane vesti:

Novi broj “TV Novela” donosi! Drama na setu “Crne ruže”: Skandal pred veliko finale!
Novi broj “TV Novela” donosi! Emre Kivildžim: Skinuo sam se i ne kajem se!
Novi broj “TV Novela” donosi! Džemre otkriva: Imam divnog dečka, ali sviđa mi se Emre!
Novi broj “TV Novela” donosi! Prekinuto snimanje serije: Zbog “Crne ruže” nećemo u smrt!

2 komentara

  1. Mehida je ostavio komentar 05/03/2016 u 21:39

    Zdravoo..mogu li se kupiti ove novine u Svajcarskoj na kiosk?I ja bi ih radije kupovala zanima me sve za elif. Pozz..

  2. hddvbn je ostavio komentar 10/03/2016 u 18:12

    Da li sadrzi nesto o Maloj nevest ??

Ostavi komentar