Novi broj “TV Novela” donosi! Prekinuto snimanje serije: Zbog “Crne ruže” nećemo u smrt!

Članak objavljen: 04.04.2016 u 9:18 časova

Ovako izgledaju “TV Novele” koje će vas 5. aprila sačekati na svim kioscima i u većim prodavnicama. Naslovnu stranu krase junaci serije “Crna ruža” – moći ćete da saznate kako je i zašto došlo do prekida snimanja četvrte sezone, te zašto se, iako je bilo planirano, peta sezona neće snimati.

Tu je i ekskluzivni intervju s Umutom Olčerom, koji nam je otkrio da će ovog leta doći u Srbiju i da obožava seks na jednu noć, smatrajući ga potrebom. Umut je s nama potpuno otvoreno razgovarao o privatnom životu i poslovnim planovima, a verujemo da će veliki intervju na tri strane biti više nego dovoljan da ga odlično upoznate.

Naravno, nismo zaboravili ni zvezde serije “Bahar” – Ezgi Asaroglu otkrila je ko joj je i kako ukrao identitet, dok je za Keremdžema rezervisan jedan od postera. Na ostalim posterima su Burak Ozdživit, Maite Peroni, Suzana Gonzales i momak koga ste neumorno tražili – Mert Jazidžioglu.

Svakako, nismo mogli izostaviti ni trenutno najveći skandal koji trese Tursku – Nurgul Ješilčaj otkrila je zašto je napustila seriju “Paramparca” i tom prilikom je skinula sve maske s lica Erkana Petekaje, koji nas je poslednji put zabavljao kao Riza u hit seriji “Dila”.

Takođe, istraživali smo i saznali koji su latino glumci otišli pod nož. Mislili ste da samo žene posećuju plastične hirurge? O, kako ste se samo prevarili! Kristijan Mejer, Hulijan Gil, David Zepeda, Fernando Kolunga, Sebastijan Rulji… Lista macana od plastike tu se ne završava, a ko je još i zašto išao pod nož saznaćete čim kupite novi broj.

Uzeli smo u obzir i vaše želje da se piše o članovima nekada popularne grupe RBD, pa u ovom broju donosimo veliki intervju s Dulse Marijom, ali i priču o sukobu između nje i Kristofera Ukermana. I to, pogađate, zbog njegove posesivne verenice Natalije!

Na svojim stranicama ugostili smo i Gabrijela Sotoa koji je prevario suprugu Heraldin i to samo nekoliko nedelja nakon venčanja, a svoje mesto našli su i Sidart Šukla, Martina Stoesel, Eser Karabil, Mehmet Akif Alakurt, Danijela Kastro, Gabi Spanik, Drašti Dami, Kenan Imirzalioglu, Tina Duta i Mrunal Džejn, Henkarlos Kanela, Sandra Ečeverija, Mirna Medaković, Euhenio Siljer i Kimberli dos Ramos…

Predstavljamo vam i nove serije iz različitih krajeva sveta – predstavnica Turske u ovom broju je serija “Banditi”, u kojoj glavnu ulogu igra Deniz Čakir i koja je glavni krivac za propast nove serije Merjem Uzerli. Boje Meksika brani telenovela “San ljubavi” producenta Huana Osorija, dok će ljubitelji brazilskih telenovela moći da čitaju o projektu “Divan svet”, koji piše autor “Bibera i čokolade”.

Povezane vesti:

Novi broj “TV Novela” donosi! Drama na setu “Crne ruže”: Skandal pred veliko finale!
Novi broj “TV Novela” donosi! Emre Kivildžim: Skinuo sam se i ne kajem se!
Novi broj “TV Novela” donosi! Džemre otkriva: Imam divnog dečka, ali sviđa mi se Emre!
Novi broj “TV Novela” donosi! Melek iz serije “Elif” tvrdi da nije s Ilkerom!

Ostavi komentar