Novi broj “TV Novela” donosi! Skandalozne tajne sa seta serije “Crna ruža”

Članak objavljen: 06.02.2016 u 11:52 časova

NA KIOSCIMA SU NOVE “TV NOVELE”!

Početak svakog meseca rezervisan je za novi broj vašeg omiljenog magazina – ako dosad niste otišli do kioska, pravo je vreme da to učinite, jer vas u novom broju čeka mnoštvo ekskluziva, sjajnih intervjua i najsočnijih tračeva!

Pre svega, ponosni smo što nastavljamo sa ekskluzivnim intervjuima sa zvezdama serije “Elif”, pa je tako ovaj broj rezervisan za ćaskanje s Gulčin Tunčok, koja igra Zejnep. A pošto retko ko može zamisliti Zejnep bez voljenog Selima, Emre Kivildžim takođe se našao u ovom broju i to u društvu prošlih “TV Novela”, u kojima je objavljen ekskluzivni intervju s njim.

Budući da smo dobili mnogo vaših pisama u kojima nas kritikujete što ne pišemo dovoljno o “Crnoj ruži”, Ebru i njen sin Baran krase naslovnu stranu 131. broja, uz sjajnu priču o svemu onome što se dešava iza kulisa trenutno najpopularnije turske drame.

Tu su, naravno, i zvezde serije “Bahar”, Ezgi i Keremdžem, koji su se na setu upustili u zabranjenu romansu, iako je on tada bio oženjen! Više o tome možete pročitati u našem novom broju.

Donosimo i sjajan intervju s Burakom Ozdživitom, koji je otkrio detalje u vezi sa svojom romansom sa Fahrije Evdžen, novim projektima, ali i odnosu koji ima s obožavaocima, a na svojim stranicama ugostili smo još jednu zvezdu “Sulejmana Veličanstvenog” – Merjem Uzerli, čija se nova serija u Turskoj baš ne proslavlja.

Nismo zaboravili ni na fanove glumaca sa španskog govornog područja – u ovom broju čitajte o Mariju Kasasu, čiji film “Palme u snegu” ovog Dana zaljubljenih stiže u naše bioskope. Pisali smo i o Elizabet Gutjerez i Sebastijanu Ruljiju, a svoje mesto na našim stranicama našli su i Adela Norijega, Pablo Montero, Eduardo Janjez, Osvaldo Rios, Marlene Favela, David Zepeda i mnoge njihove kolege.

Svesni smo i da su indijski glumci i dalje popularni kod nas, pa ćete imati priliku da čitate o Pratiši Banerdži, Spandan Čaturvedi, ali i Rašami Desai i Nandišu Sanduu, uz informaciju o tome ko (još) napušta seriju “Mala nevesta” i zašto.

Rubrika glumačke legende u ovom broju rezervisana je za Gustava Rodrigeza, don Tonja iz krimi-telenovele “Anastasija”, dok se u latino spomenaru našao “Pali anđeo”, u kojem su glavne uloge igrali Gabi Espino i Henkarlos Kanela.

Pisali smo, svakako, i o novim serijama – boje Turske brani “Kraljica noći”, iz SAD nam stiže “Kentaurova draga”, dok se “Hotel tajni” našao u magazinu kao predstavnik Meksika, a celu stranu posvetili smo i seriji “Ruta 35″, u kojoj glavnu ulogu igra Dana Garsija.

Moći ćete da se podsetite nelogičnosti u telenoveli “Pustinjski ljubavnici”, ali i da saznate šta vas očekuje u novim epizodama serija “Crna ruža”, “Domaćice sa Bosfora”, “Bahar”, “Brusko”, “Madhubala”, “Elif”, “Dnevnik ljubavi”, “Mala nevesta” i “Odbačeno siroče”.

POSTERI:
Veliki poster rezervisan je za članove grupe RBD, a na malim su se našli Ogun Kaptanoglu, Džemre Melis Činar, Mario Kasas i jedan od najvoljenijih parova iz “Bruska” – Barbara Larmu i Kulis Nikolau.

Sigurni smo da ćete pronaći nešto po svom ukusu, zato trk do kioska, a onda nam napišite utiske o novom broju!

Povezane vesti:

Novi broj “TV Novela” donosi! Drama na setu “Crne ruže”: Skandal pred veliko finale!
Novi broj “TV Novela” donosi! Emre Kivildžim: Skinuo sam se i ne kajem se!
Novi broj “TV Novela” donosi! Džemre otkriva: Imam divnog dečka, ali sviđa mi se Emre!
Novi broj “TV Novela” donosi! Prekinuto snimanje serije: Zbog “Crne ruže” nećemo u smrt!

2 komentara

  1. Lina je ostavio komentar 07/02/2016 u 16:09

    dali se ovaj broj tv novele moze kupiti i u nemackoj?

  2. Milica je ostavio komentar 11/02/2016 u 18:16

    Molim vas u narednom broju poster Serdara iz Crne Ruže- Burak Celik, i ako može posteri Gulcin Tuncok i Ayce Aysin Turan?
    Hvala unapred❤

Ostavi komentar