TV Novele u julskom broju donose: Beren Sat – Mahsun ju je spasao sramote! Ne ide im u ljubavi: Bogate, slavne i nesrećne! Andres Garsija: Konačno dolijao!

Članak objavljen: 04.07.2014 u 12:03 časova

SLAVNE, BOGATE I NESREĆNE!
One imaju sve: lepotu, bogatstvo, popularnost i, naravno, privilegije koje se uz to podrazumevaju. Žene im zavide, muškarci širom sveta luduju za njima, no, uprkos glamuru i luksuzu, mnoge poznate lepotice nemaju sreće u ljubavi! Upoznajemo vas sa glumicama kojima nikako ne uspeva da se skrase pored gospodina Pravog!

Gaurav Čopra
MAMA MU BIRA ŽENU

Iako glumi u seriji koja se oštro protivi ugovorenim brakovima, glumac ne krije da je potragu za gospođicom Pravom prepustio svojoj majci, koja, inače, ima potpunu kontrolu nad njegovim životom…

Beren Sat
MAHSUN JU JE SPASAO SRAMOTE!

Tokom snimanja slobodnije scene, kamera je slučajno uhvatila obrise Bereninog golog poprsja, što ju je u konzervativnoj Turskoj moglo stajati karijere. Producentska kuća odbila je da izbaci spornu scenu, pa je pokrenut sudski proces u kojem je ključnu ulogu odigrao stariji kolega…

Gabi Spanik i Hulijan Gil:
U SREDIŠTU SEKS-SKANDALA!

Popularna glumica optužuje kolegu da joj je ponudio ”zabavu” u krevetu u kojoj bi pored njih dvoje učestvovala i njegova tadašnja devojka Mardžori de Sosa. On to oštro demantuje i tvrdi da je to samo očajnički potez zaboravljene glumice željne medijske pažnje…

Andres Garsija
NA IVICI BANKROTA!

Da bi pokrio minus na bankovnom računu, glumac je morao da proda dve vile u centru Akapulka, a ukoliko nastavi sa rasipanjem, uskoro će ostati bez ičega!

Top Secret
(BEZ)USPEŠNI JURIŠ NA HOLIVUD

O snimanju filmova u Gradu anđela maštaju svi glumci ovog sveta, pa i oni s latino-scene. Mnogi od njih otišli su tamo i poljubili vrata, ali ima srećnika kojima se smeši zvezda na Bulevaru slavnih!

INTERVJI

Rafael Amaja, Aurelio iz serije ”El Señor de los Cielos”
GLUMA JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV!

Iako je u poslu skoro dve decenije, popularni glumac i dalje sa istim žarom odlazi na set. Izgleda da će Auerlijo u hit seriji ”El Señor de los Cielos” biti njegova životna uloga!

Andreas Georgiou, Ahil iz serije ”Brusko”
BOLEST MOG OCA I BRATA
ZBLIŽILA JE CELU PORODICU

Kada mi je bilo deset godina, saznao sam da boluju od side. Bio je to najteži period mog života, ali majka, drugi brat i ja, u želji da im pomognemo, još više smo se vezali, kako međusobno, tako i za naše bolesnike…

Avika Gor
mlada Anandi iz serije ”Mala nevesta”
UMALO DA ODBIJEM ULOGU ANANDI!

Često pomislim na to da sam oklevala da prihvatim angažman u ”Maloj nevesti”… Verujem da bih se zbog toga kajala celog života!

POSTERI

Paola Nunjez
„En otra piel“

Povezane vesti:

Novi broj “TV Novela” donosi! Drama na setu “Crne ruže”: Skandal pred veliko finale!
Novi broj “TV Novela” donosi! Emre Kivildžim: Skinuo sam se i ne kajem se!
Novi broj “TV Novela” donosi! Prekinuto snimanje serije: Zbog “Crne ruže” nećemo u smrt!
Novi broj “TV Novela” donosi! Melek iz serije “Elif” tvrdi da nije s Ilkerom!

5 komentara

 1. nena je ostavio komentar 04/07/2014 u 12:59

  Kod nas su popularnije turske serije,a vi u poslednje vreme vise pisete o Bolivuskim i juznoamerickim “zvezdama” sto je promasaj !

 2. sladja je ostavio komentar 04/07/2014 u 13:58

  Jedva cekam sutra da kupim, tv novele….

 3. Makovi je ostavio komentar 04/07/2014 u 15:42

  Slažem se sa Nenom, trebalo bi malo više pažnje da obratite na turske serije i glumce!Par redaka o njima i to je to! Takođe, ne pratite ni nove projekte nekih od najpopularnijih glumaca…šteta.A imalo bi se o čemu pisati!

 4. deni je ostavio komentar 05/07/2014 u 08:49

  i ja se sjazem sa mnogima sto pisu o NOVELI,  navukli ste nas na turske serije,,,i mi zelimo da da sto vise saznamo o nasim ljubimcima,,turskim glumcima ,,onoliko koliko ima sreija o njima,,,,pa se potrudite da i nas zadovoljite,,,jer oni su postali deo nasih prica kada se okupimo,,,

 5. dim je ostavio komentar 18/07/2014 u 18:15

  Sta ima u vremeplov i legende?

Ostavi komentar