Gabi Espino: Veza sa mlađim – hod po ivici noža!

Članak objavljen: 13.12.2012 u 10:58 časova


Prelepa Gabi Espino jedna je od najpopularnijih latino glumica današnjice. Naša publika pamti je po sjajnim ulogama u “Luni”, “Beštijama”, “Životu bez stida” i “Palom anđelu”. Upravo na snimanju “Anđela”, iako udata, upustila se u vezu sa deset godina mlađim Henkarlosom Kanelom, sa kojim je početkom februara ove godine dobila sina Nikolasa. Espinova je svoju poslednju telenovelu “Ojo por ojo” snimila prošle godine, a šuškalo se da će ponovo stati pred kamere sa Henkarlosom. Za sada od toga ipak nema ništa, jer će popularni glumac igrati u rimejku turskog “Zabranjenog voća” sa koleginicom Monikom Spir. Gabi je u poslednje vreme bila angažovana i kao voditeljka, a nada se da će se uskoro ponovo pojaviti u nekoj telenoveli. Tridesetpetogodišnja lepotica ekskluzivno za “TV Novele” potpuno otvoreno govori o aferi sa Henkarlosom koja je šokirala javnost, bivšem suprugu Kristobalu Landeru, ali i o profesionalnim uspesima i planovima.

U Srbiji smo vas poslednji put gledali u “Palom anđelu”, telenoveli koja vam nije donela samo profesionalni uspeh, već i ljubav. Jeste li očekivali da će ljubavna priča Anhela i Manuele biti tako prihvaćena širom sveta?
“Glumac uvek očekuje da će film, serija ili predstava u kojoj igra, postići veliki uspeh. Međutim, uvek sam govorila da je sve relativno i da sve zavisi od publike. Dešava se da publika ne prepozna kvalitet i jednostavno se “ne primi”, dok sa druge strane postoje projekti u koje ni sama produkcija ne veruje, a postaju najuspešniji u svom žanru”.

Otkako ste zajedno igrali u “Palom anđelu”, Henkarlos i vi postali ste jedan od najvoljenijih TV parova. Postoji li šansa da ponovo stanete zajedno pred kamere?
“Bilo je planirano da igramo u telenoveli “Pasión Prohibida”, ali na kraju je glavnu žensku ulogu dobila XMonika SpirX. Trenutno sam angažovana kao voditeljka, a kada završim sa tim sigurno ćete me gledati u nekoj novoj noveli. Ipak, još ne znam tačno o kojoj se priči radi”.
Nema sumnje da je bilo vrlo teško prepustiti se ljubavi prema Henkarlosu, budući da ste tada bili u braku. Kada ste shvatili da više ne želite da budete sa Kristobalom Landerom?
“Život je vrlo mudar i svakodnevno nam pokazuje znakove koje treba da sledimo. Na sreću, shvatila sam šta mi poručuje i digla sam ruke od veze koja nije vodila nikuda i odlučila da se prepustim čistoj ljubavi koja me ispunjava”.

Ostatak ekskluzivnog intervjua možete pročitati u najnovijem broju TV Novele.

Povezane vesti:

Dana Garsija: Sve o “Ruti 35″!
Kanela ima novi hit (VIDEO)
Hit serija: Ima li stvarno savršene žene?
Saznajte sve o seriji “Quien es quien”!

Ostavi komentar