Mlada Narin bori se za uspeh: Nova hit turska serija “Milost”!

Članak objavljen: 18.02.2015 u 21:08 časova

Od 23. februara na TV Prva

“Milost” je priča o mladoj ženi Narin, koja počinje u malom selu, a završava u Istanbulu. Ona je zahvaljujući svojoj odlučnosti, čvrstom karakteru i napornom radu uspela da izađe na kraj s brojnim poteškoćama i nedaćama koje su je u životu sledile. Sad je na putu da sama, bez ičije pomoći, postane jako uspešna. Sudbina Narin spaja s Deniz, čija je porodica jako imućna, te se njih dve odmah sprijatelje. Deniz pomaže Narin da se što bolje navikne na život u velikom gradu, a od Narin zauzvrat dobija iskreno prijateljstvo.

Ali, u njihovo prijateljstvo odluči da se umeša Denizina ljubomorna sestra Irmak, koja je odlučna pod svaku cenu vratiti sestru koju je izgubila zbog Narin. Napušta svoj raskošan život u Švicarskoj i vraća se u Istanbul, gde i ostaje.

Međutim, Irmak nije sama, već je u vezi s naočitim Firatom, koji radi kao pomoćnik upravnika jedne banke. Narin uskoro shvati da je Firat njena davno izgubljena ljubav koja je ne prepoznaje, što je jako boli. Advokatska kancelarija u kojoj Narin radi preuzima slučaj prevrtljivog Sermeta Karajela kojem je Firatova banka odobrila kredit. Jednom kad Narin preuzme parnicu, shvati da je i Sermet osoba iz njene prošlosti. Narin će uskoro saznati da nije bila u pravu, a ljubavna vatra za koju je mislila da se ugasila, ponovno će zaplamteti… Hoće li senke prošlosti ostaviti Narin na miru?

“Milost” će se emitovati svakog radnog dana u 18:50 i subotom 18:45 na televizija Prva.

Izvor i foto: Prva TV

Povezane vesti:

Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
Otkrivamo sve o životu i karijeri Hatidže Šendil!
“Bahar”: Nova turska hit serija na malim ekranima (VIDEO)
Danas u seriji “Milost”: Narin i Firat su dobili blizance

2 komentara

  1. Pahuljica je ostavio komentar 19/02/2015 u 11:42

    Najbolja turska serija,obavezno je pogledati!

  2. Daca je ostavio komentar 21/02/2015 u 16:41

    Ne pada mi na pamet.

Ostavi komentar