Nova sezona serije “Kud puklo da puklo”: Nastavljaju se zapleti u Ošrovcu

Članak objavljen: 05.03.2016 u 14:07 časova

Od subote 5. marta od 19:00 nastavljaju se zapleti u Ošrovcu. Nove epizode donose nova uzbuđenja ali i nove junake!

Druga sezona:
Prva sezona imala je srećan kraj.

Unuci su osvojili nasledstvo kojim su spasili selo od izvršitelja, a ostatak novca odlučili su da ulože u gradnju hotela na seoskom zemljištu.
Dok traje ceremonija otvaranja hotela, u selo se vraća nepoznati muškarac – mafijaš Stanislav (Ranko Zidarić) u potrazi za svojim dijamantima, no nizom nesretnih komičnih okolnosti on gine u hotelu.
Dario (Vladimir Posavec Tušek), njegov računovođa, dolazi u potragu za njim i dijamantima i nema izbora osim da se nastani sa svojom porodicom u Oštrovcu I da pokuša da dođe do zakopanog blaga.

Kad izludi od propalih pokušaja potrage za dijamantima, da bi prikrio svoj identitet, Dario odlučuje da se bavi poljoprivredom. S vremenom otkriva da u tome uživa i da je u tome poprilično uspešan. Kroz rad na zemlji, on se zbližava sa svojim ćerkama (Tina i Sara), te sve manje misli na dijamante. Nezadovoljna činjenicom da je njen suprug odustao od potrage za blagom, Miranda (Jelena Perčin) ostavlja Darija. I dok se Dario zbližava s Ane (Barbara Vicković) i uživa u životu daleko od grada, u Oštrovac se, u opasnom društvu, vraća Miranda, odlučna da pronađe dijamante.

Katarina (Mirna Medaković) i Damir (Momčilo Otašević) žive u Đurinoj kući, nedaleko od Mile (Milan Štrljić) i Zdenke (Suzana Nikolić) koji su im stalno za vratom. Dve porodice ubrzo počinju da izluđuju jedna drugu, i ulaze u niz humorističko generacijskih i karakterno-porodičnih nesuglasica.
Od novih likova upoznaćemo i seoskog policajca Matu (Petar Burić), Darijeve ćerke Tinu (Monika Mihajlović) i Saru (Katja Rožmarić), te brojne druge likove koje će život u Oštrovcu učiniti vrlo živopisnim i zabavnim.

Uloge: Vladimir Posavec Tušek, Jelena Perčin, Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Janko Popović Volarić, Milan Štrljić, Miodrag Krivokapić, Žarko Radić, Ivan Herceg, Sanja Vejnović, Petar Burić, Monika Mihajlović, Katja Rožmarić, Ecija Ojdanić, Tijana Pečenčić, Jagoda Kumrić, Asim Ugljen,…
Režija: Kristijan Milić, Ivan Pavličić, Stanislav Tomić i Robert Orhel
Autor: Vlado Bulić i Mirna Miličić

Povezane vesti:

Kraj popularne serije “Kud puklo da puklo”
Večeras u seriji “Paramparčad”: Džansu je slomljena
Večeras u seriji “Kud puklo da puklo”: Mate postaje novi načelnik policije
Večeras u seriji “Paramparčad”: Alper ucenjuje Džihana

Ostavi komentar