Stiže nova meksička poslastica: “Divlja mačka” uskoro na Prvoj

Članak objavljen: 12.08.2014 u 12:00 časova

Od 18. avgusta svakog dana od 19:20h na TV Prva

Meksička serija koja je osvojila publiku i van španskog govornog područja. “Divlja mačka” (La gata) je rimejk venecuelanske serije iz 1968. godine, čiji su scenario Meksikanci već iskoristili pre više od 25 godina snimivši kod nas veoma popularnu seriju “Divlja ruža” (Rosa Salvaje). Ovoga puta glavne uloge su pripale popularnim glumcima Majte Peroni i Danielu Arenasu, kog trenutno gledamo u seriji “Ukradena ljubav”. Majte, koju znamo iz serija “Buntovnici”(Rebelde) i “Napušteni anđeo” kao i članicu muzičke grupe “Rebelde” je proglašena za najpoplarniji TV glumicu 2014. godine u Meksiku.

Osim sjajne glumačke ekipe, pratimo i uzbudljivu priču, punu zapleta.
Esmeralda, poznatija kao “Mačka”(Majte Peroni) odrasla je na deponiji u predgrađu okružena nehumanim životnim uslovima. Odmalena živi sa Dona Ritom koja je iskorišćava šaljući je na ulicu da prosi i prodaje slatkiše. Tada upoznaje Pabla (Daniel Arenas) mladog bogataša koji se brine za nju i pokušava da joj pomogne iza majčinih leđa. Lorenca, njegova majka na “Mačku” gleda s visine i sa predrasudama.

Vremenom, Esmeralda izrasta u prelepu devojku i mada je i dalje siromašna trudi se da bude doterana za Pabla koji ne shvata da devojka počinje da mu se dopada. Kada konačno to prizna sebi i Esmeraldi, govori roditeljima da će je oženiti i osigurati joj siguran i lagodan život. Otac Agustin, iako se naizgled slaže s njegovom odlukom, čini sve da Pablo ne dobije posao kako se ne bi osamostalio, dok njegova majka nastoji da ga zbliži sa bogatašicom Monikom. Agustin ga za to vreme nagovara da upiše master studije u Njujorku tvrdeći da će mu tako biti lakše da nađe posao i oženi Esmeraldu. Iako povređena Pablovom odlukom, Esmeralda nastavlja naivno da veruje njegovim roditeljima i pušta ga da ode. Ipak, pre nego što će je napustiti, oni se tajno venčavaju da nikome ne bi dozvolili da stane na put njihovoj ljubavi. Uskoro, Esmeralda saznaje da je trudna, ali joj Dona Rita, Agustin i Lorenca ne dopuštaju joj da stupi u kontakt s Pablom. Umesto toga, navode Pabla da pomisli da ga je ona prevarila, a nju da ju je on ostavio zbog druge. Ostavljena od svih, Esmeralda oslonac pronalazi u Jarohi, prostitutki koja ju je uvek štitila od Dona Rite i lude Feli…

U intervjuu za jedan meksički časopis, pevačica i glumica ispričala je detalje iz serije: “Videćemo dva sveta koji su potpune suprotnosti. Dve potpuno različite realnosti. Videćete ljubav. Njen lik Esmeralda živi u neverovatnom siromaštvu, pa ne čudi što su brojne scene snimane na smetlištu, a u svakom promotivnom videu možemo videti mačku, što i ne čudi jer je Esmeraldin nadimak La Gata(mačka)”.

Ona je ranije istakla kako je vrlo srećna zbog ove uloge. “Mislim da mi ova serija dozvoljava da se razvijem i kroz muziku i glumu. Ovom novelom sam veoma zadovoljna. Pričamo vrlo realnu priču”.

Veći deo scena snimljen je na deponiji smeća u Meksiku. Produkcija je odlučila da to bude lokacija kako bi prikazali stvarne slike siromaštva u kojem živi na stotine Meksikanaca.

“Ovo je priča o radu, o samopoboljšanju. Ako želite da ispričate priču, morate da znate šta vaš lik oseća i to je takođe stvarnost naše države”, rekla je ovim povodom Maite.

Izvor: Prva

Povezane vesti:

Pogledajte kako danas izgleda latino Bred Pit
Danijel Arenas: Na Televisinoj crnoj listi!
Marlene Favela: Ljubavni jadi fatalne zavodnice!
Majte Peroni: Baš volim što sam ružna!

5 komentara

 1. Dora je ostavio komentar 12/08/2014 u 16:46

  Super,jedva cekamooo!! I termin je odlican!

 2. DANDI je ostavio komentar 12/08/2014 u 19:07

  i nije neka serija, niti je najbolja kao sto kazu, u Meksiku je tranutno tek cetvrta po gledanosti, mogli su izabrati mnogo bolje, ali oni zbog Daniela Arenasa. . . kao sto je pink izabrao ‘Zena koja nije mogla da voli’ zbog Ane Brende

 3. ana je ostavio komentar 13/08/2014 u 15:54

  Jedva cekam!

 4. Maki je ostavio komentar 13/08/2014 u 15:57

  Ova je mnogo bolja od “Neukrotivo srce”, super!

 5. Bojana je ostavio komentar 13/08/2014 u 17:53

  Hvala Prvoj televiziji,jedva cekam!

Ostavi komentar