“Žena koja nije umela da voli”: Hose Ron i Ana Brenda Kontreras u novoj seriji na TV Pink

Članak objavljen: 28.07.2014 u 11:32 časova

U gradu Tukstla Gutijerez, u Cijapasu, zivi Ana Paula Karmona, plemenita i vredna devojka, koja je na pragu da postane medicinska sestra. Kao vrlo mala ostala je siroče, pa je nju i njenog brata Migela odgojila tetka Rosaura Flores, ogorčena, sebična i ambiciozna žena, koja ucenjuje svoje nećake osećanjima, glumeći da je bolesna i predbacuje im da nije mogla da prozivi svoj život jer je brinula o njima.

Materijalno stanje u porodici je neizvesno, i zato žive u trošnoj kućici koju im izdaje don Maksimo, zlonamerni čovek, koji ne mogavši da ukroti Ana Paulu po svom nagonu, odlučuje da se osveti izbacivši porodicu na ulicu i prijavivši Ana Paulu za pokušaj ubistva, jer ga je ranila dok je pokušala da se odbrani.

U policijskoj stanici Ana upoznaje Bruna Reja, mladog advokata u službi Rohelija Montera, zloglasnog vlasnika imanja Del Fuerte, koje se nalazi u selu San Gabrijel. Rohelio je pre nekog vremena ostao invalid, nakon što je pao sa konja, a zbog toga ga je napustila verenica Vanesa, i on je postao nemilosrdan, ogorčen i zao covek. Bruno ponudi Ana Pauli posao Roheliove negovateljice, što ona bez razmišljanja prihvata, jer je plata odlična i ona to vidi kao jedini način da spasi porodicu od bede.

Ana Paula dolazi na Roheliovo imanje, ali je uzasnuta kada shvati kakav je njegov karakter. Osim njega, u kući živi Sintija, Roheliova sestra, koja je primorana da brine o svom bratu i trpi njegov karakter, jer joj on ne da njen deo nasledstva, da bi je zadržao uz sebe. Sintiju voli radnik na imanju, Efrain, ali ona ga samo iskorištava kada joj je dosadno. Mlada služavka Konsuelo beznadežno je zaljubljena u Efraina, a za sve čistom i iskrenom ljubavlju brine stara dadilja Marija, koja je odgojila Rohelija i Sintiju kao da su njena deca. Sa njima živi još i dečak Margarito, Marijin šticenik, koji unosi veselje na imanje.

Ne mogavši da izdrži Roheliovu narav, Ana Paula napušta posao i putem kući upoznaje Gustava Durana, mladog inžinjera, vrednog i radišnog, koji živi sa svojom sestrom Mersedes, takođe medicinskom sestrom. Među njima se odmah rađa ljubav, koja će biti osuđena na propast jer je Rohelio takođe zaljubljen u Ana Paulu. Zbog strasne nesreće koju će skriviti Migel i zbog koje mu preti doživotni zatvor, Rohelio ce predložiti Ani da se uda za njega, kako bi joj on spasio brata. Budući da je njena tetka u dogovoru sa Brunom isplanirala Gustavovo ubistvo da ga skloni sa puta, Ana pristaje na Roheliovu ponudu ne znajući kakva je patnja čeka. Medjutim, Gustavo je ipak preživeo…

Glavne uloge: Ana Brenda Kontreras, Hose Ron, Horge Salinas, Susana Gonzales, Hulijan Gil, Ana Martin

Režija: Salvador Garcini, Alehandro Gamboa

Nova serija emitovaće se svakog radnog dana u 17:00h na TV Pink

Autor: Life Content

Povezane vesti:

Hose i Ferdi: Rat do istrebljenja!
Novi hit: Saznajte sve o seriji “Simplemente Maria”
Mlađe su slađe: Hjulijan Hil ima novu devojku
Hose Ron: Još čekam onu pravu!

Ostavi komentar