18 godina od prve epizode: Činjenice koje niste znali o seriji “Seks i grad”

Članak objavljen: 08.06.2016 u 14:00 časova

Prva epizoda kultne serije „Seks i grad“ emitovana je pre 18 godina! Tim povodom otkrivamo vam nekoliko zanimljivosti o Keri i ekipi koje do sada niste znali!

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/Getty

Šestog juna 1998. godine premijerno je prikazana prva epizoda serije „Seks i grad“ (Sex and the City). I više ništa nije bilo isto…

via GIPHY

1. Sve ima svoju cenu. Ali ona nije uvek astronomska!

Uprkos tome što je ljubav prema modnim dizajnerima i krpicama sa potpisom evidentna kroz celu seriju, u samoj najavnoj špici Keri nosi komad odeće koji košta svega pet dolara! To je otkrila stilistkinja serije Patriša Fild koja je rekla da je baletska haljina koju Sara Džesika Parker nosi bila u trenutku izabrana iz gobile garderobe odabrane sa raznih buvljaka.

Ali to nije jedini jeftini komad koji je završio u konačnom „proizvodu“. Između ostalog, ogledalo koje Keri čuva u svom stanu takođe je uzeto na sličnoj rasprodaji. Zanimljivo je da su ga prvo merkali Sara Džesika Parker i njen suprug Metju Broderik, a kada su se vratili sledećeg dana u radnju da ga kupe, rečeno im je da su ga kupili „neki ljudi što snimaju neku seriju“. „Sara se šokirala kada je na snimanju videla to ogledalo“, otkriva scenograf Džeremi Konvej.

Ostale zanimljivosti pročitajte OVDE.

Izvor: MTV
Foto: Guliver/Getty

Povezane vesti:

Razvod na način Keri Bredšo
Seks i grad saga: Ovako danas izgledaju frajeri iz kultne serije
Glumac godinama bio zaljubljen u zvezdu serije “Seks i grad”
Svi autfiti u kojima Sara Džesika Parker izgleda kao Keri Bredšo

Ostavi komentar