Ćao, nema više: Posle 12 godina kraj serije “Dva i po muškarca”

Članak objavljen: 15.05.2014 u 15:12 časova

Posle 12 sezona, mreža Si-Bi-Es (CBS) rešila je da prekine snimanje serije “Dva i po muškarca”. Vest o gašenju serije uz koju smo se smejali Čarliju Harperu, potvrdila je predsednica televizijske mreže Nina Tasler, otkrivši da tvorac serije Čak Lor već ima nekoliko ideja o kraju.

“Čak sprema mnoga iznenađenja, ne znam da li je povratak Čarlija Šina jedna od njih – rekla je ona i tako zagolicala maštu fanova serije koji tvorcima nikada nisu oprostili “smrt Čarlija Harpera”.

Američka humoristička serija “Dva i po muškarca” počela je da se prikazuje 2003. godine. Okosnicu priče čini odnos braće Čarlija i Alena Harpera, “neba i zemlje” kada su karakteri u pitanju, a onda i urnebesno smešno odrastanje Alenovog sina Džejka, lenjivca opsednutog hranom, kasnije devojkama.

Alkoholičar i razvratnik Čarli prima razvedenog brata Alena, kiroprakričara kojeg je žena izbacila iz kuće i njegovog sina Džejka u svoj dom “na par dana”.

Tu obojica ostaju “zauvek” naravno, a kroz niz komičnih situacija upoznajemo fantastične likove i još komplikovanije odnose koji sva trojica imaju sa mamom i babom Evelin, odnosno bivšom ženom Džudit, a onda i čistačicom Bertom.

Nakon nekoliko sezona Čarli Šin je, prema rečima reditelja i producenta “odlepio” i napustio seriju, a na njegovo mesto je došao Valden Šmit, tačnije Ešton Kučer.

Usledele su javne prozivke bivšeg i sadašnjeg junaka serije – Šin je neprestano tvitovao da je Ešton “nula”, sve dok mu Kučer gostujući u jednoj emisiji rekao da “od.ebe”.

Izvor: Kurir

Povezane vesti:

“Vesela ljubav”: Od seksa bez obaveza do braka!
Koliko zarađuju najplaćenije TV zvezde
Zvezda serije “Vesele sedamdesete” pokazala trudnički stomačić
Zvezde serije “Vesele sedamdesete” očekuju drugo dete

Ostavi komentar